Ooo...oczom nie wierzę....ale już się cieszę, że w końcu będzie coś innego niż ten z deka oklepany i niezbyt lubiany Ślesin...:bounce:
Wersja do druku
Ooo...oczom nie wierzę....ale już się cieszę, że w końcu będzie coś innego niż ten z deka oklepany i niezbyt lubiany Ślesin...:bounce:
Oczywiście zachęcamy wszystkich do wrzucania tutaj swoich propozycji :)
heh tak czy siak miejsce się zmieni , ludzie raczej będą ci sami więc co może być nowego prócz miejsca i wyra ;) ja tam nie mam nic przeciwko i jestem otwarty zawsze na nowe propozycje , plus taki że miałem blisko ( :D ) ale Ślesin zawsze przyciągał najwięcej uczestników ( tak chyba mówi historia ) , a jak to mówią lepsze wrogiem dobrego ;)
Dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia ile będę miał do zrobienia kilometrów....przyjade gdzie będzie trzeba i nie bede marudzil....
Mam tylko nadzieję ze zonie mojej nie wypadnie weekend pracujacy.Ma tylko taki jeden w roku i zawsze wypada to w czerwcu...
Mi sie np podobalo w chotowej.warukni bdb tj chata grilowa plaża itp, ceny rowniez.ale znajac marudy to beda plackac ze daleko.
Heh....Łukasz...ja też dojadę wszędzie nawet nad morze...aczkolwiek Chotowa również mi się podobała no i miałbym super blisko, więc jakiś tam mały plus już dla tej miejscówki jest...:wink:
Ogólnie to radziłbym uważać na nowe niesprawdzone miejsca, bo może okazać się, że zamiast wyjść super, będzie porażka...:friendly_wink:
http://www.naturatour.pl/zacisze
do spały mam jakieś 11km jestem tam praktycznie co weekend w sezonie letnim gdyby trzeba było coś dogadać lub sprawdzić to służę pomocą , dodam też że spała sama w sobie jest miejscem wypoczynku letniego i jest tam kilka ośrodków które mogły by się nadać