chyba tylko sterownik :P bo przecież lusterka elekt.to mam ;) a jaka jest cena tego sterownika? :D
Wersja do druku
chyba tylko sterownik :P bo przecież lusterka elekt.to mam ;) a jaka jest cena tego sterownika? :D
lusterka elektrycznie składane masz ? ale w sensie kupiłeś czy myślisz że masz ? :)
Musisz mieć panel z przyciskami < ten od szyb + sterownik który jest w drzwiach pasażera ..
czytam popzedniego posta twojego i ty masz tylko elektryczne lusterka < regulacje to kazda 7dem ma ..
A elektrycznie składane to jest całkiem inny mechanizm :)
Dzięki czyli juz wiem wszystko ;D ;D
dobry bajer z tymi lusterkami gdy sa zlozone przy predkosci okolo 30 km same sie rozkladają ahhh kocham to auto :D
Bajer niezły :) Powiedz co się dzieje jak wrzucisz wsteczny ( rozpoczynając jazdę ) :)
No tego nie testowałem ale brzmi dobrze :) Jutro sprawdzę ;)Cytat:
Zamieszczone przez Sebol
hehe tez sie rozkladają tego to nie wiedzialem :D :D :D ciekawe czym mnie zaskoczy jeszcze moja niunia....Cytat:
Zamieszczone przez extensor
Naprawiłem ostatnio składanie lusterek u siebie, wszystko działa oprócz funkcji opisanych wyżej. Gdy są złożone, jazda powyżej 30 km/h nie robi na nich wrażenia, wrzucenie wstecznego też nie. Lusterka mam oryginalne, nie dokładałem, więc nie za bardzo wiem, jak to ugryźć. Może kodowanie?
Spoko :) ja jedyne co zauważyłem to, to że jak się jedzie to nie idzie ich złożyć przypadkowo a przy jakiej prędkości to działa nie wiem pewnie powyżej 10km/h
Znając nowy bajer skusiliście mnie do tego abym naprawił mechanizm w jednym z lusterek, który padł zimą :/
----------------