Wyglada bardzo spoko jak za taka cene wiec nie ma co czarowac tylko jechac i ogladac, jak wysmiałem jakas 10x gorsza skore w dziale "witam" to była konsternacja ze wcale nie jest taka zła
Wersja do druku
Wyglada bardzo spoko jak za taka cene wiec nie ma co czarowac tylko jechac i ogladac, jak wysmiałem jakas 10x gorsza skore w dziale "witam" to była konsternacja ze wcale nie jest taka zła
No niestety nie spotkałem się dziś z tym Panem i nie widziałem auta. Auto jest 70 km od Lublina. Ale umówiliśmy się na niedzielę więc może jednak je obejrzę, chyba, że do tego czasu zostanie sprzedane. Moim zdaniem, po rozmowie z właścicielem, auto na pewno jest godne uwagi i nie jest "umęczone". A do tego cena jest atrakcyjna.
i co dalej z tym autem?
Moim zdaniem jak na auto prawie 20 letnie to zajebiste...bardzo dobre wyposażenie, jeżeli silnikowo nie bedzie większych zastrzeżeń a skrzynia płynnie przerzuca biegi, na dachu i słupkach nie będzie szpachli, nie będzie na nią 5 umów to czego za te pieniądze chcecie więcej??? widziałem zajazdy za 12-15 tyś praktycznie nie nadające się do jakiejkolwiek ingerencji....