albo raczej jak będzie ruda to będzie Twoja :D
mi osobiście nie pasuje te auto , e38 , e65 to tak ale nowsze już nie :) takie moje zdanie ;)
Wersja do druku
albo raczej jak będzie ruda to będzie Twoja :D
mi osobiście nie pasuje te auto , e38 , e65 to tak ale nowsze już nie :) takie moje zdanie ;)
MARTYNKA ale masz poczucie humoru hehehe. Polacy są nie przygotowani na takie nowoczesne kształty. Powiem tak ze to co na foto to robi robote i bym sie zesrał jakbym to na żywo zobaczył!!!!
po paru liftach będzie okej ;) na razie padaka
Powiem szczerze że na zewnątrz wcale źle nie wygląda, można było spodziewać się takiego designu, gorzej już jest z wnętrzem, przeraża mnie!!
Brawo ten Pan !!! O tym właśnie mówiłem pisząc porównanie do E32 , wybaczcie ale z wszystkich 7er do tej pory od tyłu tylko E32 wygląda "sportowo" nisko, szeroko, jakby nie 4 x drzwi idealnie wyglądałaby jako coupe. E38 od tyłu to przerośnięte E36 a kolejne to duże limo, a nowy concept z tyłu znów ma to coś.
Mnie na zewnątrz się podoba, może gdyby to ode mnie zależało to nieco popracowałbym nad grillem. Środek to już nie moja bajka.
E23, E32, E38 to były auta z duszą. E65 i nowsze już nie. Wątpię by ktoś, kogo nie stać na nowe auto z salonu miał kiedyś przyjemność przejechać się tą siódemką - za kilkanaście lat na rynku samochodów używanych będą do kupienia wyłącznie klasyki. Auta obecnie produkowane jako nastolatki będą już tylko i wyłącznie skarbonkami bez dna, a co tu mówić o jeszcze nowszych... Niestety cała polityka koncernów samochodowych idzie w kierunku zabicia rynku aut używanych, nikt już nie produkuje trwałych aut. To się zwyczajnie nie opłaca. Tylko kogo w Polsce będzie stać na nowe auto z salonu? Staniemy się rynkiem zbytu dla aut z Chin? ;)