Zgadza się,jest w Allegro,e-bay,etc. Może ja też podniosę cenę i podrasuję opus? Lol :D
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
Wersja do druku
Zgadza się,jest w Allegro,e-bay,etc. Może ja też podniosę cenę i podrasuję opus? Lol :D
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
Znalazłem temat http://olx.pl/oferta/bmw-e38-rzadowa...tml#542081d836 odpuszczam....
To zestawienie też mi się podoba http://allegro.pl/bmw-e38-740i-gaz-i4127121388.html cena dość wysoka i przebieg mało realny
No ten przebieg to ładna ściema. Zwłaszcza że po słabych zdjęciach widać, że ten środek ma nalatane z 200tyś więcej. Ale ogólnie auto nie wygląda źle. Pomijając wydech... No i zastanawia mnie cóż to za instalacja za 4tyś siedzi pod maską. Jeśli szukasz zagazowanego auta, to przy oglądaniu skup się przede wszystkim na instalacji. Bo jak ktoś spieprzył robotę, to będziesz później płakał, a mechanik będzie Ci chciał łeb urwać dochodząc co i gdzie jest sknocone. A co do ceny, to +/- 20k za auto z 98 r. w normalnej opcji to całkiem rozsądna cena.
400 000 spokojnie.
Po fotkach dużo nie widać więc nie wiem po czym obliczacie te przebiegi??? Następnym razem jak będę szukał auta to zapytam Was o realny przebieg- po co śmigać do ASO jak wystarczą 2- 3 słabe foty.
Nie miałem żadnego autka na LPG ale 4 tyś do V8 to chyba troszkę mało, co do zdjęć to nikt nie napisał o budzie a dla mnie prawy tylny błotnik wygląda na robiony.
http://olx.pl/oferta/bmw-7-4-4-sekwe...tml#f2b9ea9468 cena z kosmosu znacie ? podjadę zobaczyć przynajmniej jedna sztuka na miejscu i rzucę okiem
Nie obliczam. Nie wiem ile ma. Może 300, może 500 a może więcej. Nie uważam się za wybitnego specjalistę, ale jeździłem chwilę E38 i widziałem ich życiu wystarczająco dużo, żeby nawet po tych słabych fotach twierdzić, że 190 to ona RACZEJ nie ma. Ale nic sobie za to nie dam uciąć ;) Po fikołkach widać że najświeższe nie są, po podłodze też. O pasie kierowcy nie wspomnę. Ok, można zagnoić wnętrze nawet i po 50tyś od nowości, ale tak jak pisałem, za dużo E38 w życiu widziałem żeby uwierzyć że auto ma ledwo 200tyś i zwyczajnie ktoś nie dbał o środek. Pisałem ostatnio w jakimś innym temacie, że widziałem kilka dni temu 730 95r. z przelotem 507tyś i śmiem twierdzić że jest oryginalny. A wnętrze pomimo podstawowej skórki Montana było w lepszej kondycji. I wcale jakoś nie było chuchane i dmuchane. Jasne że ze zdjęć to zawsze są mniejsze lub większe spekulacje, więc zwyczajnie mogę się mylić, dla tego najlepiej jechać i obejrzeć auto, w miarę możliwości z kimś kto ogarnia E38 i wie gdzie zaglądnąć i na co zwrócić uwagę. Zawsze można wyskoczyć z 2tyś i kupić ładne wnętrze na allegrogo, do tego kolega, krata zimnego piwka, kilka kluczy i śrubokręt, wolny weekend i operacja zrobiona. Ważne żeby mechanicznie było ok i żeby zżarta od spodu nie była.
Lukka- o gaziwie za 4 tyś pisałem z przekąsem. Niestety na allegro krąży cała masa takich dziongli. Nie chcą się sprzedać, to wrzucają ludzie najtańszy gazociąg, żeby tylko jako tako pośmigał 3 miesiące, coby fure sprzedać, no bo przecież masa ludzi jak zobaczy w ogłoszeniu że jest nowa instalacja, to im sie te, kurwiki w oczach zaświecają. A żeby sprawdzić co to faktycznie za sprzęt siedzi pod maską to już nie ma komu. A potem płaczą na forum po 3 miesiącach od zakupu że auto nie ma mocy, nie pali, kuleje, gaśnie, falują obroty- długo by wymieniać. Ale przyznać się że kupili wżera z instalacją do V8 za 3800 to już ciężko.
No tak . Temat stary jak swiat . Albo rządowa , albo jezdziła tylko w niedzielę pod kościół i w 15 lat natrzaskane 190 tyś . no same rodzynki ( dziwne , że tylko takie się w Polsce trafiają . Oczywiście nikt ze sprzedających nie chce nikogo naciagnąć a tak "atrakcyjna" cena jest spowodowana tylko uczciwością - i nie wychodzeniem poza szereg wszystkich sprzedających . wez chłopie ( Lukka) , kup zgrzewkę piwa , pokumaj sie ze znawcami tematu tu z forum , a moge Cię zapewnić , że wiekszość tych którzy tu ogarniaja konkretne tematy w swoich typoszeregach ( typu e38) - zna sie lepiej na sprawie , niż nie jeden pracownik serwisu bmw . docelowo kup coś za 20 tyś bez gazu w normalnym stanie . pojeździsz . dobrze zagazujesz za 5 może 6 koła złotych i bedziesz zadowolony na maksa , pozdrawiam
Dobrze gada, polejcie mu! Tym tekstem o serwisach BMW to na prawdę mnie rozbawiłeś. Kocham ASO BMW i ich specjalistów! Nie zapomnę jak w okolicach 2005r. odwiedzając ASO na górce libertowskiej w KRK pan "mechnik" usiłował mi wmówić, że w e34 wywala błąd bocznych poduszek... Dziękuję i wesołych świąt :)
Kude teraz dopiero się wczytałem w ten ostatni link i nie wiem czy się śmiać, czy iść do kibla, bo chyba rozwolnienia dostanę. Kwestię 350 koniów mechanicznych pominę, w końcu w dowodzie jest baaaaardzo niewyraźnie wpisana wartoś kW, a przeliczenie tego na KM, no to już zakrawa o matematykę stosowaną, fizykę kwantową i dział techniczny NASA. Ciekaw jestem tego uszczelniania silnika i powodów tego zabiegu :) Nie no mam dobry humor, ale jak czytam coś takiego to widzę od razu motor rzygający wszystkimi możliwymi płynami z każdej możliwej dziury, zarypany masą KDM i klejem do szyb, żeby za bardzo nie było widać tych wycieków- oczywiściej przed operacją gruntownie umyty dwoma butelkami benzynki ekstrakcyjnej :P Aha, co to jest EDC w silniku? Jedyne co znam z E38 to SEDC, ale bliżej temu do zawieszenia niż do silnika...
"Dla zainteresowanych i poważnych możliwa gwarancja"- ciekawe jaka i na co. Nie mam siły tego komentować
"Rok prod 98/99"- no jedyne co jest w tym aucie 99 to tylne lampy, bo cała reszta to stary dobry przedlift 96-98.
Ok, cisnę bekę, ale inaczej się nie da jak czytam taki opis. Mimo wszystko, autko nie wygląda źle. Jak bym miał tak do 200km to może bym skoczył na rekonesans. Z minusów brak xenona. Tak czy inaczej, gdyby była zadbana, cena troszkę przesadzona
No i do tego olej STATOIL !!. A myślałem że szybko kupie 7 :) ale jak zwykle przy BMW nie ma takiej opcji. Jak szukałem poprzedniego autka to po dwóch miesiącach dopiero trafiłem na E46 touring w 4x4 czego nigdy nie brałem pod uwagę, chyba wrócę jeszcze dodatkowo do poszukiwania e39 kombi ale to też ciężko będzie
Co do piwka chętnie chętnie :)