Jak dla mnie ta E39 max umęczona...
Wersja do druku
Jak dla mnie ta E39 max umęczona...
:o No masz... !!Cytat:
Zamieszczone przez GRABS
Ps' Moze ktos zamieni swoje E38 :hah:
Temat do przemyślenia :D :D :D :DCytat:
Zamieszczone przez radoshb
auto jest super(e30 350), należy do jednego z naszych klubowiczów :D przeróbą sam się zajmował, jest to zrobione z klasą. wygląda jak ori.
pojazd jest do sprzedania ponieważ kolega leonvanos ma nowy projekt w głowie... a ten nie zmiesci się w tym aucie... :D
PS jeśli autor wyrazi zgodę to zamieszczę fotki z przeróbki :cool:
Ten, kto "przerabiał" ten samochód, nagrał się chyba w NFS-a.
100% buraczany samochód.
widziałem ja na żywo we Wronkach , kupowałem od niego części do mojego auta... jak z właścicielem rozmawiałem to mówił ze wszystko pasowało belka i inne sprzęty również...:) co do silnika świeżo wyglądał i chodził ok ... koleś mówił ze ludzie sie dziwią na trasie :)
co do pod maska wyglądało ładnie i schludnie nie jakieś papudratctwo tylko profesjonalnie przełożone :)
Niesamowite!
Stara E30 jeszcze ze starym tylem, cabrio i w manualu,a utrze nosa kazdemu z nas!!!
Gratuluje projektu, tym bardziej ze to nie druciarstwo...
Podoba mi sie duzo bardziej od tej E39 bedacej tematem tematu :x
Moje marzenie :) Sam chetnie bym zamienil e38 na takiego potwora :) choc mi chodzi po glowie 340 v8 :) Jestem tylko ciekaw jak to skreca, bo ja mialem problemy z 3.5 w e30 ze wywalalo czasem przod a V12 jest o wiele ciezsze! Kiesys gdzies czytalem, ze to samochod tylko do jazdy na wprost, ale ile w tym prawdy....
Najlepszy rozkład masy w e30 jest z silnikiem s14 wiadoma sprawa m3 rulezz. 340 prowadzi się lepiej od 335 choć i tak jest troche nerwowa.No a v12 to tylko na ćwiartke, street racing albo drift odpada.
Chyba że na prostej zyskasz tyle żeby zakręty pokonywać z bezpieczną prędkością :)