dzis zostaly zalozone. ze 4 razy je właczyłem jak narazie, czemu pytasz?
Wersja do druku
dzis zostaly zalozone. ze 4 razy je właczyłem jak narazie, czemu pytasz?
Szkoda Impex że nie zdecydowałeś się na te 2 * 25W....Jestem ciekaw jak by świeciły bo 1000lumenów to już sporo...(chociaż wiem że sprzedawcy z allegro często zawyżają dane, po prostu oszukują aby sprzedać towar). Jak możesz wstaw zdjęcia jak to wygląda na żywca....
Ja dwa razy kupiłem markery po ok.150 zł, wyglądały fajnie ale przepalały się po mniej więcej 6 miesiącach...odechciało mi się odkrecania zderzaka i wróciłem to ori. Ciekaw jestem czy te po 279 zł dłużej wytrzymają...
Dajcie spokój, temat wałkowany i nic z tego nie wynikło. Szkoda zdrowia i pieniędzy na jakieś badziewne LED'y, które, nie dość, że według mnie wyglądają badziewnie, to jeszcze jarają się na potęgę. Tylko oryginalne. To moje zdanie.
spoko , wstawie foto jak tylko zloze silnik do kupy, jedno mnie drażni ze wywala błąd spalonych żarówek.
prawodopodobnie załoze nowe oryginalne bo wsciekam sie na to niemiłosiernie.
Pisaliśmy to nie słuchałeś ;)
Czyli chyba na razie nie wymyślono ledów które dawały by fajny efekt za dnia i nie paliły się na potęgę.....nawet za 280 zeta.
Apropo wyglądu wydaje mi się że mimo wszystko ledy w ringach w E 65 pasują bo samochód sylwetką jest na tyle nowoczesny że daje radę natomiast w E 38 to chyba jakoś nie do końca pasi tak jakoś mi się zdaje (absolutnie nic nie krytykuję ;-))