nie mam pilota , mam kluczyk jak otwieram nic sie nie zapla , po za delikatnym podswietleniem sterowania szyb. a po zamknieciu centralka swieci sie delkitanie przez jakies 50sekund.
Wersja do druku
nie mam pilota , mam kluczyk jak otwieram nic sie nie zapla , po za delikatnym podswietleniem sterowania szyb. a po zamknieciu centralka swieci sie delkitanie przez jakies 50sekund.
Nie zrozumieliśmy się, ja pisałem o oświetleniu wnętrza. Centralka szyb też mi się zapala po otwarciu auta.
Aaa ok :)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ładowanie po 23 latach użytkowania po pokonaniu prawie 430tys km 14.1V
Czyli prawidłowe... Może to jakiś jednorazowy wybryk że zżarła prąd . Ja też tak mam raz na kilka miesięcy:apple:
Mozliwe ostatni taki wybryk miałem ponad 5 miesięcy temu , zobaczymy czy sytuacja sie powtórzy póki co Podlaczylem swój drugi akumulator zobaczymy ile pociągnie
ja pierdziele.... znowu! nic nie bierze prądu a aku znowu padł... chce odwieść dziewczynę do domu wchodzę do auta przekręcam kluczyk i zgon. nie wiem co się dzieje. Ktoś ma jakieś pomysły?
Niech dziewczyna zostanie u Ciebie dziś haha :bathbaby:
Dziewczyna ma mature w tym roku jej starsi by mnie zabili jakby miała zostac z niedzieli na poniedziałek :D
ale dobra pany co może sie dziać? energia ucieka do wszechswiata? :<
Mi w e38 aku rozladowywala wilgoć w miejscu akumulatora... Odlaczylem też latarkę i telefon wysuszylem bezpieczniki i gra gitara - nawet alarm zaczął działać :)