mi ściągali z niemiec, czekalem dwa tygodnie lub trzy.
jak czarek nie zalatwisz sobie w swoim źródełku to daj znac.
Wersja do druku
Dzięki wielkie za chęci. Rozumiem że masz już te Febi i wszystko jest jak najbardziej w porządku?
No to bajka jutro ma przyjść paczka z moimi i również mam nadzieję że ten koszmar się skończy :-)
Napisałem do producenta (KROSNO) o powtarzającym się problemie sprężyn gazowych tylnej klapy do e32.
Odpisali: "Witam, Dziękujemy za informację, temat już został przekazany do biura konstrukcyjnego, żeby poprawić wyrób...".
Ja temat mogę uznać za zamknięty. Dziś przyszły do mnie siłowniki Febi Bilstein i problem został rozwiązany. Są to identyczne siłowniki jak ORI BMW. Szczerze i z czystym sumieniem je polecam :-)
Ja też dziś odebrałem Febi Bilstein. Tylko trochę się zdziwiłem, bo w opakowaniu zamiast febi znalazłem sprężyny niemieckiej firmy Stabilus. Dodam, że opakowanie oryginalne, nigdy nie otwierane i z oryginalną naklejką Febi. Dziwna sprawa. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieję, że będą pasować. A Stabilus opinie również ma bardzo dobre.
Stabilus to najlepsza firma zajmująca się takimi produktami, szkoda tylko, że produkuje głównie dla koncernu Daimler Benz. Trochę na tym nasze BMWki cierpią.