Dzieki za wszystkie rady, odpuscilem je sobie i kupilem 745 2002r, zobaczylem i mowie to ta:) niebawem zrobie zdjecia to wrzuce w odpowiednim dziale:) Pozdrawiam
Wersja do druku
Dzieki za wszystkie rady, odpuscilem je sobie i kupilem 745 2002r, zobaczylem i mowie to ta:) niebawem zrobie zdjecia to wrzuce w odpowiednim dziale:) Pozdrawiam
Tylko zobaczyłeś czy sprawdzałeś czy to auto się nadaje do czegokolwiek?
Kolega widze bardzo chcial miec e65 bez wzgledu na cokolwiek ...
Witam. Kolego wyciągasz zbyt pochopne wnioski z mojej wcześniejszej wypowiedzi, z zamiarem kupna e65 nosze się od 3 miesięcy, wszystko zaczyna się od decyzji, że chce mieć ten model a nie inny:)
7er które kupiłem zostało wystawione do sprzedaży na początku stycznia, od razu wpadło mi w oko ale cena była zbyt duża, wtedy po wystawieniu zadzwoniłem i dostałem vin od wlasciciela, sprawdziłem go sobie na miarę możliwości, nie sądziłem, że jest w moim zasięgu jednakże dalej obserwowałem, wczoraj okazało się, że gość zjechał z ceny więc myśle, blisko jest wiec pojade, obejrze i może porozmawiam o cenie.
Pojechałem, oglądałem pół dnia, studiowałem dokumentacje itd. ( bmw jezdze od 2000r, coś chyba wiem ) pojeździłem i wraz z kolegą doszliśmy do wniosku nadaje się, rzuciłem gościowi jaki pieniądz mam i mogę dać, gość myślał myślał i sprzedał:) Tyle i sadzę,że nie trzeba od razu tak negatywnie oceniać czy krytykować. Pozdrawiam
Daj spokój nie walcz z ideałami jakie pewnie mają koledzy którzy nie widzieli a krytykują. Daj foty nowego maleństwa w naszym gronie!
dzięki za wsparcie, miałem jedna e 23, potem kilka e 32 i e 38, a teraz przyszedł czas na ten model, norma chyba i każdy ma taki na jaki pozwalają mu możliwości, w tych też możliwościach szuka tej jak najbardziej "idealnej" i ja wybrałem akurat tę co stoi teraz w garażu. Może w weekend jak czas pozwoli wypucuję ją i zrobie foto i wrzucę w odpowiednim dziale. Pisalem na do Ciebie na priv.
Dość gadania, czas na foty :croc:
Dawaj foty tutaj. Potem se wrzucisz na blog. Aż kiszki skręca co żeś tam zakupił. Albo podaj link do ogłoszenia.
To w takim razie gratulacje z zakupu...oby się Bunia spisywała. Pzdr
Ps: czekamy na foto to się poobgaduje ha ha
oki jakos przebrne przez tzw, krytyke:P