Do wê¿y dostaæ idzie sie z góry ., a z pozycjii kana³u chyba nic nie wypatrzysz bo woda(p³yn ) zawsze sp³ywa na dó³ a zgodnie z grawitacj±:))
Wersja do druku
Do wê¿y dostaæ idzie sie z góry ., a z pozycjii kana³u chyba nic nie wypatrzysz bo woda(p³yn ) zawsze sp³ywa na dó³ a zgodnie z grawitacj±:))
z góry? :) Nie rozumiem :D
Zasady grawitacji jeszcze znam :)
najlepsze jest to, ¿e dzi¶ odpalam aby spr co jest grane. Nigdzie od góry nie widaæ wycieków. Kopci siê strasznie na zewn±trz i w ¶rodku i raczej to nie jest zapach gotowanej wody...nic nigdzie nie widaæ...nie wiem co robiæ...
U mnie te¿ ciê¿ko by³o znale¼æ wyciek. Zaczyna³o lecieæ jak samochód styg³. Jak by³ ciep³y zero ¶ladów.
Co to znaczy - kopci na zewn±trz i w ¶rodku ? Czyli gdzie ? Co siê kopci ?
kupa dymu...w ¶rodku czyli w kabinie...na zewn±trz dym leci z okolic koñca silnika od strony budy...a teraz w dodatku nie odpala...
Wczoraj jak ciek³o to ciurkiem...wiêc w±tpiê, ¿e to jaki¶ oring czy uszczelka...raczej w±¿...ciek³o jak z kranu...ale gdzie to za chiny nie mogê odszukaæ
Jest jeszcze p³yn ch³odz±cy w uk³adzie, czy ju¿ nie ma ? Sk±d leci ten dym w kabinie ?
p³yn dzi¶ jest non stop...teraz go odpaliæ nie mogê nawet wiêc nie wiem sk±d leci. Dym pojawia siê w ¶rodku nagle...sk±d nie potrafie okre¶liæ...
sprawd¼ magistrale wody i w±z który ³±czy 2 g³owice ten krótki od strony kabiny
dziêkujê za pomoc ale nie mam pojêcia gdzie to jest, jak to wygl±da i jak sie tam dostaæ
magistrala jest od strony kabiny pasa¿erskiej ³±czy dwie g³owice taka metalowa rura ¿e tak powiem ale silnik trzeba by wyci±gn±æ niestety