Moje auto ma spalanie takie jakie lubie :) Nie pali wiecej jak wleje wiec jest dobrze :D I pięknie się prowadzi w koleinach :3
Wersja do druku
Moje auto ma spalanie takie jakie lubie :) Nie pali wiecej jak wleje wiec jest dobrze :D I pięknie się prowadzi w koleinach :3
To była ironia. Jest tragedia xD
Dlatego ja mam na tyle 255/40 po pierwsze nie miota autem po drugie spalanie 1litr mniejsze po trzecie zawieszenie kosztowna sprawa i trza je szanować jak tylko to możliwe przy 20 calowych kołach po 4 opony w nietypowych rozmiarach można zakupić w dużo lepszej cenie jakości niż np. 265-275
hmmm... ja mam jak fabryka nakazała 265 na tyle i 235 na przodzie i kolein nie czuję , nie mają wpływu na tor jazdy. No ale może to dlatego że zanim je założyłem zrobiłem kompletnie całe zawieszenie przód i tył i układ kierowniczy.
Takie balony i nie czujecie kolein? Ja w A8 miałem 4x 255/40/19 i jazda w koleinach to była tragedia....
oczywiście, że czuję że jest koleina ale nie czuję zmiany toru jazdy i nie muszę robić kontr kierownicą, po prostu jadę i albo wjeżdżam albo z niej wyjeżdżam. dodam że przed zrobieniem całej zawiechy i układu kierowniczego nawet na zimowych 205 koleiny prowadzały.
Całe zawieszenie układ jezdny wymieniłem oraz zbieżność ustawiłem. Generalnie nie ma tragedii ale jak są duże koleiny no to niestety czuć je.