http://tablica.pl/oferta/bmw-e32-m30...tml#2653c85587 Przepraszam za niedziałający link :) Wrzucam także do poprawnego działu :)
Wersja do druku
http://tablica.pl/oferta/bmw-e32-m30...tml#2653c85587 Przepraszam za niedziałający link :) Wrzucam także do poprawnego działu :)
Szukaj auta bez gazu ewentualnie z sekwencja,z taką instalacja będą same problemy,wystrzały,problemy z przepływomierzem itp.
Dziękuję koledze marek1132 za podpowiedź co ta za instalacja, ponieważ ja ze zdjęc nie umiem wydedukowac :) Oczywiście że tylko sekwencja. A powiecie mi może na co zwracac uwagę przy automatycznej skrzyni ?
Kolego jak szukasz auta którym masz robić do 100tyś km rocznie i chcesz koniecznie E32 to ja bym raczej kupił naprawde igłe po czym wstawił ją do warsztatu aby zrobili z niej prawie nówkie wymieniająć nawet to co nie do końca trzeba i założył gaz z najwyższej pólki ... Inaczej nie zrobisz nawet 50 tyś rocznie bo więcej w warsztatcie przestoisz..
Panowie - trzymamy się tematu....
Wiem, że brzmi to niedorzecznie, ale akurat 100 tyś to strzeliłem W220 w dieselku :) Tą 7er chcę robic około 25-30 tyś. Po prostu chciałem nadmienic, że dużo jeżdżę:) Liczę się z tym, że będę musiał włożyc pieniądze w remont oraz że naprawy nie będą mi obce, lecz ten samochód zawsze był moim marzeniem, i kosztami serwisu nie zawracam sobie głowy,a moim zdaniem samochód jest po to aby o niego dbac, ale co to za frajda mało nim jeździc? tym bardziej, że u nas w Kołobrzegu jest naprawdę genialny warsztat BMW gdzie do mechanika dzwonią z serwisu BMW ASO jak nie mogą czegoś zrobic, gostek jest naprawdę magikiem od BMW :)
Kolego Aklik, oczywiście gaz dobrej jakości :)
Kolego ttrol, spędziłem dużo czasu w W124 i kocham to auto lecz niestety zachwyt 7er wygrywa :)
Rozumiem, ale dla mnie jedyne źródło zakupu sensownego e32 to Niemcy, a kwota minimum 20 tyś.
Te, które podesłałeś to raczej trupy.
Generalnie nawet w M70, całkowity remont mechaniczny auta to koszt nieprzekraczający 20 tyś, wymieniając w aucie wszystko.
Z drugiej strony jeżdżąc 25 tyś rocznie, chcesz kupić auto do jeżdżenia, a nie w celach kolekcjonerskich, więc nadal nie widzę sensu kupowania tak starego auta.
pierwsza no niby ok była kiedyś na allegro za mniejszą kwotę ale ma debilną kierownice i lewarek z biegów nie pasuje do tego auta , ciekawe czemu tak szybko sprzedaje
a druga e32 to kibel