v12 ma bardziej stonowany dźwięk w porównaniu do v8- dla mnie v8 'bulgocze' dużo lepiej.
Wersja do druku
v12 ma bardziej stonowany dźwięk w porównaniu do v8- dla mnie v8 'bulgocze' dużo lepiej.
To prawda ale v12 moim zdaniem lepiej ciągnie z dołu. Nie oszukujmy v8 i v12 daje frajdę z jazdy :-)
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
A ja jeszcze napisze coś z czym chyba każdy się zgodzi. Niezależnie od tego czy to v8 czy v12, ważne żeby kupić dobry, zadbany egzemplarz o który ktoś dbał.
Ja niby kupiłem zadbany a już sądziłem ok 7 tys tyle że.nie oszczędzam na częściach. Dużo zależy od uczciwości sprzedającego.
7 tys w jakim okresie czasu ? Ja powiem szczerze że nie liczę, nie chce mi się. Ja natomiast mam w zwyczaju wymieniania więcej niż potrzeba :p wole wymienić wszystko po drodze niż zaglądać w to samo miejsce dwa razy.
Prze Ostatni mc na chwilę obecną została mi podsufitka na nowo do oklejenia u tapicerka koszt oj 800 zł
800 zł podsufitka?????
Powoli odpada mi stylu q oklejanie na nowo to koszt 800zł z materiałem wyciągnięciem i włożeniem, a troche roboty jest z tym
800 zł to jakoś dużo chyba....? Gdzie taką cenę krzyknęli?