dealer nie byl od dziadka nie byl ideal ale grunt ze nie byla bita i jezdzila , do wyposazenia nie bylo wiele .
ale jesli masz wlacznie 30 to spokojnie e65 wyrwiesz
Wersja do druku
dealer nie byl od dziadka nie byl ideal ale grunt ze nie byla bita i jezdzila , do wyposazenia nie bylo wiele .
ale jesli masz wlacznie 30 to spokojnie e65 wyrwiesz
Z takim budżetem szukaj w DE, może ci się uda taką znaleźć po dziadku :)
Ps. niektórym się udaje.
Starajmy się pomóc koledze.
E32 to ostatnie roczniki mają 20 lat. Za pieniądze które chcesz przeznaczyć możliwe że najlepszą opcją będzie zakup od kogoś z forum.
E38 to konstrukcyjnie 20-letnie auto. O wszelkich usterkach i bolączkach poczytasz na forum.
E65/66 bym osobiście odpuścił bo to trochę nie te pieniądze. Takie moje zdanie. Jeździłem przez jeden dzień e66 z silniczkiem 367 konnym z bodajrze 2008 roku. Wrażenia nie do opisania. Niestety tylko przez jeden dzień.
życzę owocnych poszukiwań
Pozdrawiam
Lucash
Witaj, może znowu trochę merytorycznie.....E 65 wiadomo byłaby modelowo najświeższa jednak to zbyt mało pieniędzy, być może udało by się kupić lecz późniejsze koszty związane z doprowadzeniem do stanu używalności mogą być porażające. Natomiast E 38 można kupić naprawdę super w tych pieniądzach w bardzo dobrym stanie i z bardzo dobrym wyposażeniem (jak dla mnie to bardzo ważne). Także musisz zastanowić się czego chcesz i jaki samochód Ci się podoba.
Kolega zapewne po zakupie będze chciał założyć gaz a to już dodatkowy nie mały koszt więc gdzie tu logika z proponowaniem e65 w tej kwocie?
Faktycznie ;) . No to może kupić tanie e65 i ładować gaz ;) tylko na 1 serwis już nie starczy.
Wiemy w jakich kwotach się porusza kolega, więc albo E38iL albo E65i z początku produkcji :)
bmka albo na gaz albo diesel :blah: