-
Wg mnie auto fajne , bo przede wszystkim polift ,przebieg wcale nie duży ,silnik superr , jeśli stan określać z fotek to tez jest ok. Jak ktoś chce takie auto to tylko oglądać ,sprawdzić historię i jeśli się zgadza to brać.
Na przedlifta ze słabszym silnikiem i starą elektronika za podobne pieniądze nawet bym nie spojrzał.
-
Posprzątałem i bardzo proszę o trzymanie się tematu.
-
Doświadczeni koledzy przecież kontrolka silnika pali się zawsze po dwukrotnym naciśnięciu startu......i gaśnie po włączeniu silnika.
-
Tez tak myślałem , dlatego miałem wątpliwości.Sprawdzę jeszcze potem z ciekawości jak to na 100% jest u mnie.
-
Jak dla mnie ładna sztuka :) a co do kontrolki jak koledzy piszą jak silnik nie pracuje to powinna świecić.
Na plus na radar i kamerę szkoda tylko że nie pokazał środka z tyłu czy ma TV i sterowanie w podłokietniku.No ale z drugiej strony jak to Long to powinien mieć.
-
Long nie musi mieć tego z tyłu ale skoro ma NV i ACC to pewnie ma też i reszte.
-
Również zainteresowałem się tym autem. VIN: WBAHN01020DK90976
Oczywiście auto do opłat, czyli końcowa cena wyniesie około 70tyś zł. Ktoś tu zauważył brak zaślepki haka holowniczego - auto jest bez ubezpieczenia i przeglądu więc pewnie poruszało się na lawecie.
-
Fotele jak nowe, nie wygladaja nawet na 300k+