-
wrzuce ci link do mojego tematu.
lampy sa polift ori xenon a klosze sa przedlift. wszystko pasuje. uzylem info ze strony bimmerfest.com
http://7er.pl/showthread.php/26118-E...ighlight=xenon
jak bedziesz robil potem kabelki od regulacji pozimu swiatel to daj znac to ci wyjasnie co masz gdzie przeciac i polaczyc.
-
Mc dziubek dzieki za zdjecia , kurde ty masz szczeliny małe , u mnie nie ma opcji tak ustawić, regulowałem też na regulacji pasa.
listwa ta metalowa pod lampa idzie w lini do blotnika dobrze , a szczelina nad lampa jest tak jak by maska była zła i teraz pytanie czy maska pierwszy polift 1997 z dwoma dyszami spryskiwaczy, xenon , jest taka sama jak przed lift 1994 z trzema dyszami spryskiwaczy i bez xenon? bo taka właśnie maske kupiłem i teraz sie dogadać nie moge z tym. i jeszcze jedno czy pas przedni xenon / nie xenon sie różni czymś?
-
na 90 procent jest to samo sprawdź sobie na realoem.com
-
Podnieś sobie pas przedni z dwóch stron o 5mm i będzie gitara. W górnej części najwyżej dogniesz i spasuje. Jak się będziesz upierać to podniesiesz go, bez ściągania zderzaka (wyścigasz tylko reflektory).
Wcześniej sprawdź czy dolny ślizg pod lampą (ten mocowany do pasa) jest podniesiony na maksa do góry. Widać, że kierunkowskaz tez jakoś leży nisko.