Składane ,,perełki,, ta w skórze drewna źle spasowali ,no i te pasy przód czarne ,tył popiel
Wersja do druku
Składane ,,perełki,, ta w skórze drewna źle spasowali ,no i te pasy przód czarne ,tył popiel
Jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach :-) Ale zdjęcia całkiem całkiem.
Ale szukacie dziury w całym...
takie sztuki w regionalnych gazetach chodzą po 300 E
Widziałem te ogłoszenia...nie wiem czemu ale od razu były dla mnie przekoloryzowane co nie oznacza że auta nie są warte zainteresowania.
Nie prawda może na mobile.de ale po wioskach to ci za stówe dadzą bo do miasta nie wjedzie bo nie spełnia norm a za złomowanie się płaci.
Nie zaniżam tu wartości E32 bo zadbane sztuki kosztują ale to są portale a nie dużo gorszą można nadal wyrwać za kilka stówek jak sie ma szczescie.
Kaczy daj mi namiar na taką za 300e to pojadę i już nie będę musiał szukać.... ;)
trafiały się ale 730 zazwyczaj może i ładne ale sobie policz że 300E to nie wysztko to jest 1200 w zaokrągleniu + koszty rejestracji skarbówki akcyzy + koszty sprowadzenia + wymiana jakiś pierdół = nie rarytas.
Musisz szukać ja nie brałem namiarów bo nie byłem zainteresowany. Wystarczy iść na żywioł wyjechać do De posiedzieć tam dzień dwa i wracasz E32 na kołach.