Może napiszcie do samego J. Rewińskiego, może w wolnej chwili mógłby użyczyć głosu :)
Wersja do druku
Może napiszcie do samego J. Rewińskiego, może w wolnej chwili mógłby użyczyć głosu :)
hahaa!! ale akcja! - PODOBA MI SIĘ!
bardzo dobry pomysł:D
będę obserwował co się będzie działo :D
Witaj. Świetny pomysł.Fajnie by było nie urazić innych fanów marek podrzędnych, więc mogę podstawić e36 318 na gazie z czarnymi zderzakami i progami które wyglądają żenująco i dennie ale są oryginalne i w niezłym stanie.Żony trójkę[3] nazywam miernotą[2], o siódemce nie wspominam bo są lepsze na forum.Chętnie zawitam na plan''filmowy''.
Panowie , jak będziecie reflektowali to u mnie w pracy stoi biały golf II 1,6D w oryginale .
Pomysł ciekawy . Jestem ciekawy co z tego wyjdzie
Jestem w trakcie ustalania szczegółów ale wkrótce wszyscy zainteresowani otrzymają PW z pomysłami :) nie mam pojęcia co z tego wyjdzie ale byłoby to na pewno oryginalne ;-)
3mam kciuki za was panowie, może wyjść z tego coś niepowtarzalnego :D
póki co z powodów mojej ,,, niedyspozycji dzisiejszej projekt leży, ale spokojnie nadrobimy :tea:
konsultacje zamiast na "żywo" zrobimy na "łączach" z trojano
Wszelakie pomysły i gadżety typu :
- auto w dieslu czy w gazie stan tzw IGŁA
- miejsce do kręcenia teledysku - najlepiej duży podziemny parking dobrze oświetlony, ciepły i aby dalo się tam spokojnie ponagrywać ze 2 -3 godz
- kobiety, tylko ładne zgrabne i do 25l z jędrnym biustem :playball:
- wino , może być wódka :) lub cokolwiek co kopie
- kamera i mikrofon oraz kogoś kto zna się na montażu filmowym i zrobi to tak by nie trzeba było się wstydzić
prosimy albo do mnie albo do trojano na PW
Za wszelka okazana pomoc DZIĘKUJEMY i postaramy się odwdzięczyć wymieniając jego nazwisko/nick/firmę i nie przekręcając go w fazie końcowej filmu :)
Chciał bym zrobić coś w tym stylu :
http://www.youtube.com/watch?v=2u4vQ51JSM8
Dla mnie filmik urywa łeb razem z jajami