To krzywy se sprzedawcę na allegro upatrzyłeś :P
Jak coś to mogę Suplex-a za rozsądne pieniądze załatwić :)
Wersja do druku
To krzywy se sprzedawcę na allegro upatrzyłeś :P
Jak coś to mogę Suplex-a za rozsądne pieniądze załatwić :)
dzięki Ci dobry człowieku :D namiary zanotuje-cenki całkiem nie złe, pozostało zaledwie sprawdzić resztę np. wahacze-co do wymiany a co nie :? porażka szarpaki to lipa jeśli chodzi o sprawdzanie 7 :(
pytam bo nigdy zawieszenie się nie sypało aż tu nagle...lipa i nie oriętuje się co jest dobre za rozsądną kasę :)
Wracam do ptyania zadanego w temacie ! Wmiana tylnich amorów to Kosmos musisz rozebrac tylnią kanape i tylnią pułkę to jeszcze nic ! ( uważaj przy wykrecaniu śrub w środku aby nie zbić sobie szyby tylniej !!!!!!!!) ale musisz wybić amortyzator, który jest mocowany na tuleji i przykręcany śrubą !!!!!!!!!! Ja śmigałem młotem 10 kg i nie pomagało ! Polałem odrdzewiaczem i zostawiłem na całą noc . Rano młot i udało sie ! Jak kupisz sprężyny to i tak ściągacz będzie potrzebny, bo mocowanie górne amortyzatora musisz przełożyc! No chyba, że też kupisz nowe !
Powodzenia Wymieniałem już w różnych autach amory, ale w E38 dały mi w kość czego nikomu nie życze !
dzięki za rade, każda pomoc się przyda :) musze w końcu przekonać się jak to jest z tą wymianą na własnej skórze :DCytat:
Zamieszczone przez ArekLand