Witam :cool:
Wersja do druku
Witam :cool:
Siemanko :) Masz już może jakieś konkretne 7er na oku ??
Witka
Dobrze kojarzysz EVAN.
Hmm...
Mam jedną sztukę na oku. Jest z 98r. i jest po lifcie. Teraz zależy tylko który miesiąc bo lift był chyba we wrześniu '98r. A troche mam daleko żeby jechać ją sprawdzić tak sobie...
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5754879
Z tego co widać na fotkach to poduszka od pasażera wystaje lekko co może oznaczać że jest "nowa". A wprawnego oka nie mam żeby zobaczyć wszystkie szczegóły. No i cena coś za mała...
Może ale nie musi. Ta osłona która jest na poduszce lubi chyba sobie odstawać :) Wiadoma sprawa. Trzeba by sprawdzić dokładnie.Cytat:
Zamieszczone przez Tomek325i
No dlatego też napisałem że może :)
Mieszka ktoś w okolicy tego komisu??
Bo jak by nie było mam tam z 500km w jedną stronę a żeby tylko jechać zobaczyć to trochę kosztuje :P Jak już bym pojechał to kupić...
Poduszka rzeczywiście lekko odstaje :/ Coś ta cena podejrzana :hihi: i ja osobiście nigdy nie kupiłbym auta w komisie, gdyż tam zawsze jest coś ombinowane 8/ Ale jak nie pojedziesz zobaczyc to się nie przekonasz :]
No niestety :( Teraz są takie czasy że bezwypadek to co 2000 aut można spotkać :(
Siemka :)
Nie no nie przesadzajmy :) Jeszcze aż tak źle to nie jest. Trzeba po prostu cierpliwie poszukać i się nie napalać za bardzo na pierwsze lepsze auto :) Ale rozumiem że te 2000 to była taka przenośnia :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomek325i