Autko ładne a nawet bardzo ładne
Ale ten ordynarny uchwyt na klapie bagażnika, chyba na CB, to mógł by zdjąć bo pasuje jak ...
Wersja do druku
Autko ładne a nawet bardzo ładne
Ale ten ordynarny uchwyt na klapie bagażnika, chyba na CB, to mógł by zdjąć bo pasuje jak ...
Zastanawia mnie sporo dziwnego, brązowego pyłu/kurzu w niektórych miejscach pod maską (podszybie, okolice zbiorniczka wyrównawczego).
ładne to :) ciekawe jaki dokładnie kolorek :D trochę jej brakuje ale do pełni szczęścia szło by nie dużym kosztem dopchać jej resztę :) jak bym miał wolne 40 tyś chętnie pojechał bym obejrzeć
a czy od 89 r. nie było już lamp z uśmiechem??
Mógłby ktoś kupić z forum, to już by się grupka kilku ładnych sztuk w Polsce zaczęła robić.
Pamiętam, że kolega Euro_Tuned kiedyś myślał o e32.
Bo inaczej obawiam się, że jak pojawi się na mobile.de to szybko pójdzie.
40k to jest bardzo niska kwota jak na takie auto.
Jeżeli chodzi o te dokładki to wg mnie:
- na samym początku produkcji były bez żadnego wlotu (mam prospekt 750i/iL z początku produkcji i są tam auta bez żadnego wlotu w dokładce - jak w zwykłej 730i)
- wiekszość przedliftów ma jeden wlot od strony kierowcy do chłodzenia alternatora (m.in. ttrol, ja, auto z ogłoszenia)
- w polifcie dokładka z dwoma wlotami do chłodzenia hamulców
mario80 ma w przedlifcie podwójny wlot... być może tak szło na zamówienie, tego nie wiem
Co do ceny to po raz kolejny powtórzę zgadzając się z ttrolem - jeśli auto jest zgodne z opisem to jest śmiech na sali i mega okazja. Co oczywiście nie znaczy, że to E32 nie będzie wymagało inwestycji. W takie cuda nie wierzę.