a jednak :)
http://turystyka.wp.pl/gid,15614578,...e,galeria.html
Wersja do druku
Trąbić kilka sekund bez przerwy to potrafił a wysiąść już nie.Hehe czyli się potwierdza "Kozak w necie,pxxxxa w świecie" :D
W tym kochanym kraju nie można liczyć na policje i sądy,chyba że jest sie szarym czlowiekiem ''Bogu ducha winnym''.Wtedy o byle co sie przyczepią.Uważam że takie zachowania trzeba kategorycznie tepić we własnym zakresie.Mial szczęscie,że nie trafil na bardziej krewkiego od siebie,''przypadkiem'' wiozącego sprzęt sportowy w postaci kija baseballowego.Sam bym chyba nie wytrzymał będąc w takiej sytuacji.Daleko nam jeszcze pod wieloma względami do europy,oj daleko....
Następny niepoważny wzorujący się chyba na wschodnich filmkach.
Uniform jak mechanik podczas prac warsztatowych, więc może właściciel zostawił auto i jakiś serwisant chciał się poczuć jak pan i władca :biggrin1:
Dorwać gnoja i za fraki do "Dzień dobry" w TVN :):)
Zainwestowałem w wiatrówkę COLTA po tym jak miałem nieprzyjemną sytuację w mieście na jednej z czarnych uliczek. Od teraz mam ją zawsze jak wychodzę do miasta i jak jadę gdzieś samochodem. Na pewno się przyda, a jak dostanie w dupe to będzie ten ktoś spokojny jak ten baran z tą pałką na filmiku ;) Do samoobrony polecam, rekreacji również.
Takich gn..i to tylko tłuc. Na policje nie ma co liczyć, jak im na tacy nie przyniesiesz dowodów a najlepiej od razu jak byś za nich robotę zrobił to ci nie pomogą :/ było cza wysiąść klucz do łapy stłuc pałę i na koniec ze 2 lusterka urwać:D
Internauci znaleźli. Podobno tablice to SK807CT
Ciekawe z jakiej dzielnicy pochodzi...
Forum 7er szybsze od polskiej policji xD