No to by tłumaczyło wiele... :)
Wersja do druku
W tym przypadku wydaje się że nawet jakby ten głupek miał prawko to i tak by się skończyło tak samo....Nawiasem mówiąc to świetnie że tak się stało, może następnym razem się zastanowi co robi...
Wytłumacz proszę, co wg Ciebie brak prawka wyjaśnia w tym konkretnym przypadku, a nie zmieniaj tematu i wymyślaj jakieś teorie dziwne
Bo jak dla mnie czy on miał prawko czy nie to jakie ma to niby znaczenie? jak widzimy ze jedzie i że pali kapcia??
Poza tym skąd wiesz że nie miał prawka? masz jakieś dowody czy piszesz byle pisać?
Nawiążę do twojego posta, który co jak co zbacza z tematu. ADASIO - czytaj uważnie, osobiście nie pisałem, ze nie ma prawka, tylko odniosłem się do posta powyżej.
Może załóż osobny temat odnośnie jazdy z prawkiem i bez to się dowiemy co myślą inni, bo co myślę ja i ty to już wiemy :faint:
Aleś odpowiedział na zadane pytanie :smokin:
nie mam pytań :lol:
Skoro piszesz że by wiele wytłumaczyło to Cie pytam co by wytłumaczyło i tego już napisać nie umiesz
ADASIO, to już zagadnienie na osobny temat. Załóż to się będę udzielał i podyskutujemy jak kierowca z kierowcą :car:
Tymczasem, ciekawe co inni uważają o tytułowym filmiku...
Byłem na tej imprezie z kolegami ze "sporta" i gdyby nie dym z opon to by było widać naszego grilla:) Co do E38 to był chyba jednak automat