Zamieszczone przez
ADASIO
A ja powiem tak :
w każdej plotce jest ziarno prawdy,ale demonizować nie ma co, bo nie każde auto z danego gatunku,modelu musi być wadliwe,
nie każde zeżre rdza i nie z każdego schodzi plastik,farba i nie każde było popowodziowe,po gradobiciu i nie na każde nasrał gołąb czy inna skrzydlata istota :bounce:.
Tak naprawdę, w takich tematach powinni wypowiadać się ludzie co maja takie auta od x lat i znają ich bolączki czy minusy i oczywiście plusy - wtedy jest to miarodajne i realne,
a nie ktoś kto przejechał (jako pasażer) 300 km po autostradzie co zajęło nie wiem 4 godz i wypowiada oceny o danym aucie - to nie do Ciebie impex - pisze ogólnie :bounce:,
albo ludzie co w życiu nawet nie siedzieli w danym modelu ( najlepszy przykład hejterów naszych rodzimych, z naszego forum ) co nadają na e65 a w życiu go nie mieli,
tylko widzieli z daleka nie wiem na zlocie, na plakacie itd ale najwięcej maja do powiedzenia, albo Ci co kupili szmelc i nadają teraz jak to się psuje i jaki to nie udany egzemplarz hehehe.
Natomiast jest to taka nasza polska specyfika że POLAK ZNA SIĘ NA WSZYSTKIM, a wiadomo że jak na wszystkim, to tak na prawdę na niczym i to jest kwintesencja tego typu ocen.