Spoko ;). To jak jest z tymi silnikami 2.5 193KM nikt nie wie??
Wersja do druku
Spoko ;). To jak jest z tymi silnikami 2.5 193KM nikt nie wie??
Sprawdź na realoem lub bmwfans czy ten 2.5 i 2.8 i późniejszy 3.0 maja takie same oznaczenie z przodu.
Dzięki Rafał. Rozumiem że tak na szybko to sprawdzić czy vanosy nie grają jak kapela rockowa , a czy był przegrzany-idzie to jakoś sprawdzić czy to dopiero wyjdzie po jakimś czasie ;/ ?
Pamięta ktoś co oglądał tą aukcję jaki tam był przebieg??? Oglądałem masę ofert i już nie wiem mniej więcej ile tam było wpisane... Natomiast wiem ile ma naprawdę ale to dopiero wpiszę jak ktoś mi przypomni co tam było ;)
Panowie, czekałem aż po raz kolejny kolo wystawi autko , przebieg w ogłoszeniu 156000 -auto sprawdzone poprzez zaprzyjaźnioną osobę miało na początku 2013 praktycznie 270 tys... Po tym jak zadzwoniłem do gościa to usunął aukcję i wmawiał mi że tam był przebieg wpisany 260 , a ja tyle ogłoszeń przeglądałem że już się pogubiłem ale teraz wiem na 100% że mataczył!http://otomoto.pl/bmw-325-325-m-paki...C31297720.html Autko ładne i ten przebieg aż tak nie razi ale nie lubie jak ktoś mnie w h.. robi na samym początku...
W poprzedniej edycji ogłoszenia, do którego link wkleiłeś w pierwszym poście, wpisane było 155kkm.
Nawet teraz jak klikniesz w ten link to wyświetli się to ogłoszenie.
Kiedyś klikałem i pisało nieaktualne... Nie zmienia to faktu że ma pewnie dziś koło 300k
Nie pierwszy i nie ostatni z takim przekrętem na liczniku co nie Jakub :)
No niestety Tomku ;).Tak się składa że mam auto pewne pod ręką, e39 od 11 lat w 1 rękach kupione jako kilku msc w de. 3.0d ma nalatane 220tys ale dla żonki trochę duże , brak PDC i automat ;/. Cena też przystępna, autko kurdę na 100 pewne ale jakoś średnio mi się e39 bez M-paka widzi...