-
W przypadku e38 ważniejsze pytanie brzmi jak z blachą, bo technicznie każdy samochód da się wyprowadzić a blacharkę nie bardzo. Oglądałem 5 samochodów w Niemczech i tylko 1 blacharsko był do zadowalający (ale jako całość nie podobał mi się i oglądałem go tylko dlatego że miałem po drodze). Większość jest po prostu zgnita (ranty wewnętrzne drzwi, maska od spodu itd). Przebieg i rocznik nie ma znaczenia. Oglądałem zarówno rocznik 2001, jak i samochód z autentycznym przebiegiem 150,000km.
-
Drzwi to tam jeszcze można przeboleć, bo są wymienne jak filtry :-)
-
-
Pamiętam ją przez to coś z tyłu na kieliszki i szampana ;). Jeśli skrzynia wchodzi w tryb awaryjny to mamy odp dlaczego tak dłuuugo wisiała.
-
ładne auto, w ogóle zacny masz park samochodowy, pozdro
-
-
Posprawdzaj na początek stan oleju w skrzyni i ew. zapytaj o termin kiedy wymieniano.
Fajny long. Ogarniaj pierdołki i trzeba zorganizować spota :-)
-
No ok, sprawdź poziom oleju jak już pisali ale nie łudź się zbytnio że dolanie załatwi problem choć możesz mieć akurat szczęście. Oczywiście mogłeś miec pecha i akurat zdarzyło się to tobie po raz pierwszy. Ogólnie nie chciał bym tel. krótki czas po sprzedaży auta że skrzynia weszła w tryb awaryjny i np. prosze o naprawę albo zwrot kasy. Nigdy bym się na to nie zgodził wiedząc że moja była sprawna, automat można załatwić w kilka min.-oczywiście nie twierdze że Ty tak zrobiłeś !.
-
-
hehe kolego tóż to tragedia gość Cię zrobił w balona , bo zamiast użyć folii z czarną poświatą użył jakiegoś badziewia... zwykłą folią za 12zł z allegro zrobi się taką czerń że te co masz na tyle wymiękają i nie słuchaj głupot że to przez grube szyby...