-
Ja sprzedałem Kuboshowi V12, i dzięki koledze Troll nauczyłem się co nieco obsługiwać ten silnik i słuchać co go boli ;) tak więc zadawaj śmiało pytania, ktoś napewno Ci pomoże ;) fajnie, że są jeszcze ludzie którzy chcą postawić V12 na nogi ;) mam nadzieje, że nie skończy się tylko na zapale ;)
-
Dzięki wszystkim za ciepłe przywitanie i słowa wsparcia, powiem szczerze że nie spodziewałem się takiego odzewu :smile: Jakby nie było 7 to nie liczba, to stan umysłu hehehe i dzięki takim ludziom jak Wy przełamuje się stereotyp "kierowcy BMW" który zazwyczaj jest sportowcem z psychologicznymi predyspozycjami ;) No ale 7er to klasa sama w sobie, dostępna dla zapaleńców - dlatego też zdecydowałem się na niedziałającą 7kę jak już wcześniej wspomniałem, mając do wyboru kilka innych aut na chodzie :smile:
Jak tylko uda mi się ogarnąć tą diagnostykę, to z pewnością będę przegrzebywał forum w poszukiwaniu odpowiedzi na co raz to nowe pytania :smile:
-
Witam, mam nadzieję że ją doprowadzisz do właściwego stanu. Pzdr.
-
Ożywianie V12 to jak zmienianie świata na lepsze.
-
Wspaniałe uczucie jest mieć klasyka uruchomić go i kosztować cudownej jazdy ; )
-
Póki co od 2 lat, od kiedy bunia przyjechała na lawecie jedynie mogę cieszyć się faktem posiadania jej, ale spokojnie, małymi kroczkami :smile:
-
Spokojnie wystarczy chcieć w Warszawie są ludzie którzy będą w stanie pomóc ; )
-
Witam,
gratuluję E32 z jedynym słusznym silnikiem. Mam nadzieję, że uda się przywrócić auto do zycia, bo zdecydowanie warto. Jeżeli mógłbym w czymś pomóc to w miarę możliwości jestem do dyspozycji, bo widzę, że mieszkamy w jednym mieście. A też już sporo tematów przy swojej załatwiłem więc to i owo się wie.
-
Siema . Poszło PW ;) i do zobaczenia przy diagnostyce V12 ;)
-
To stoi, aż dwa lata nie odpalana? Maskara :) moja była stała kiedyś pół roku i pamietam do tej pory to uczucie, jak uruchomiłem ją na wszystkie 12 garów po tym czasie :)