Nie mogą używać stacjonarnych. Przenośne niestety mogą.
Wersja do druku
Nie mogą używać stacjonarnych. Przenośne niestety mogą.
ogólnie w naszym kraju brak fundamentu jakim jest klarowane prawo dla wszystkich. dzisiaj wielu komunistów nie odsiaduje wyroków ze względu na stan zdrowia czy podeszły wiek. do momentu kiedy któraś z partii rządzących nie weźmie się za ten burdel to niestety nic się nie zmieni. mam nadzieje, że PIS czy Solidarna Polska będą wstanie zmierzyć się z dawną agenturą oraz biznesmenami ciągnącymi za sznurki majątki których są wielką niewiadomą o których w kuluarach mówi się jako "kolejny przekręt prywatyzacyjny w polsce" za zgodą dzisiejszych polityków którzy jak chorągiewki przechodzą z partii do partii.
najbardziej zależy mi na tym aby prawo było jedno dla każdego obywatela - nie ma równych czy równiejszych. dla pytających mam na myśli przykład "zientarski, kiszczak, jaruzelski, sawicka,"
luknijcie na to http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos..._powodow_.html
olejus ale o czym tu dyskutować, jak każdemu z rządzących zależy na zapchaniu własnych kieszeni kasą. Sytuacja w naszym kraju najprawdopodobniej nigdy się nie zmieni ;) i czy to będzie PiS czy inne ugrupowanie. Nikt nie zmieni sytuacji w Polsce bo dla nich jest dobrze. Nie koniecznie dobrze jest dla przeciętnego zjadacza chleba, który zarabia tyle ile zarabia, a ceny są jakie są.
Jak to się mówi ;)
" Panie premierze, mówił Pan, że po wyborach będziemy mieli lepiej, ale nie jest. "
premier na to:
"O tym, że będziemy mieli lepiej, myślałem o swojej rodzinie " ;)
I tak to już jest z naszymi politykami.
Wracając do tematu fotoradarów, pozostaje nam robienie ich w c...ja ;) i nie płacić nierobom ;)
Do czapki z daszkiem dodałbym jeszcze okulary przeciwsłoneczne i chustkę arafatkę :)