miro przejrzyj dokladnie wyposazenie !. To niejest model "MAM WSZYSTKO" czego Ci np. brakuje hmm?
Wersja do druku
miro przejrzyj dokladnie wyposazenie !. To niejest model "MAM WSZYSTKO" czego Ci np. brakuje hmm?
Nie ,Nie Źle mnie zrozumiałeś. Ja nie należę do tych co to musi miec wszystko. Mnie wystarcza klimatyzacja, hehe, no ale ceny tych autek sa troche uzależnione od wypasu lecz dla mnie i tak jest najważniejsza bezwypadkowość,przebieg nie mylic ze stanem licznika ,uszanowanie i pochodzenie auta w szerszym tego słowa znaczeniu.
Pozdrawiam
MJ2012 jak jest na prawdę z samochodem dowiesz się dopiero jak zobaczysz na własne oczy i sprawdzisz w serwisie. Sprzedający wypisują i mówią różne rzeczy.....Oby było wszystko w porządku i żebyś był zadowolony jak kupisz. Ps: mi osobiście absolutnie nie podoba się jasna kiera i decha, jak dla mnie dyskwalifikuje to samochod od razu no i jasne dywany ło matko!!!!Pytałeś co myślimy więc wyrażam swoją subiektywną opinię. A i jeszcze jedno....piszesz że drugi właściciel i powinien wiedzieć co się z samochodem działo.....a za chwilę piszesz że gość nic nie wie o samochodzie(olej, zawieszenie)....? Jak dla mnie to jakaś ściema posiadacza pojazdu. Mocno podejrzane jak dla mnie.