-
o kur...de :shock:
przepiękna
mam nadzieje że kiedyś też sobie taką nabęde bo jest olśniewająca wow
ale to dopiero jak będzie mnie stać na 20l benzyny po mieście bo w gazie nie gustuje :D
fele mi też mi średnio pasują, wole coś bardziej tradycyjnego tak jak Ty :)
ale z tego co na razie widze to spokojnie możesz konkurować o miano najładniejszego BMW w naszym gronie!!!
brawo gratuluje :)
pozdr.
-
Witam no tylko pozazdroscic takiej pieknej 7 pozdrawiam
-
Miło mi słyszeć tak pochlebne opinie :) Mam nadzieję że po oględzinach nie zmienicie zdania, bo szukałem tego auta z pół roku i zadręczałem Was na forum dziesiątkami przedziwnych aukcji, tak wiec liczę na to że TO jest własnie to jedyne które zostanie u mnie na dłużej.
-
Piękna Gratulacje ;) :D Felgi pasują raczej do trójki mnie tez się nie podobają, tez jestem zwolennikiem oryginału sam mam pomarańczowe kierunki :P Twoi pasażerowie będą mieli super wygodę, a i Ty jak czasami wynajmiesz kierowcę :D Oby wszystko działało jak należy :cool:
-
Naprawdę aż miło się czyta i ogląda tak wyposażone po brzegi auto. :)
Ma to co potrzeba i nawet troszkę więcej......SUPER!!!!!
Jak możesz to podaj mi na PW nr vin to sprawdzimy zaraz jakie dokładnie wyposażenie kryje się w tym aucie i przy okazji dowiesz się jaki masz rodzaj skóry. :D
-
Gratuluje ładnej furki..... ale felgi bym zostawił mnie się ten wzór podoba... jak już ktoś wcześniej pisał są takie "masiiivvv"...
-
-
Witam i gratuluję zakupu, zapowiada się naprawdę zacnie :D
wrzuć jakieś foteczki jak się prezentuje w krakowskich plenerach, a nie jakieś zdjęcia z ogłoszenia ;) w ostateczności coś 8.11 popstrykamy :cool:
-
Jest sliczna :) bedzie co oglądać na zlocie hehehe wyposarzenie meeega :) i po lifcie :D:D:D
-
Gratuluję nabytku! :D Tylu gadżetów na pokładzie to chyba nawet James Bond nie miał w swojej ;) Oby sprawa płynu chłodzącego się rozwiązała!
Pozdro