No i wszystko w temacie. Dzieki Bimmer
Wersja do druku
No i wszystko w temacie. Dzieki Bimmer
No wreszcie Jakub napisał coś z sensem! Przez moment myślałem że pop...doliłem forum :( ale widze że zawistni zazdrośni wszedzie się znajdą nawet na naszym forum . Przykre ale prawdziwe!!!
jestem tu chwile na tym forum a to juz ktorys temat gdzie piszecie kogo na co stac i kto jakim padlem jezdzi a wolalby nowszym;/ na wczesniejszym forum MB takie cos bylo nie spotykane;/
forum to miejsce do podzielenia sie swoimi pogladami itd ale nie starajmy sie udowodnic ze wiemy kto cos tak naprawde woli?
Tylko ze prawda jest taka ze 7 er jakie by nie bylo ciezko sprzedac i cena musi byc tez realna . Ceny e32 spokojnie juz sie unormowaly i te auta juz tansze nie beda . Powoli to samo dzieje sie z e38 tylko ze to calkiem inna klientela . Na e65 trzeba miec naprawde potrfel napakowany za ladna sztuke w przedlifcie trzeba dac 45 / 50 tys . A za polifta spokojnie 60 tys . Tylko kwestja jak dlugo bedziesz chcial sprzedawac . Nie znam auta dokladnie z tematu nie widzialem po opisie autora i jesli zgadza sie z tym co jest naprawde mysle ze cena 60 w gore jest rozsadna . Ja powiem tak kupilem swoje e65 poltora roku temu za 45 tys a sprzedalem przed wakacjami za 30 nie szlo sprzedac za wiecej . Nie zalowalem ani jednej sekundy po sprzedaniu e65 ...
Przyjdzie i czas by sprzedac moją i myślę że cena ukształtuje sie między 38-40 tys sie jeszcze zobaczy ;) ELVIS my tu się 'znamy' na tyle że wiemy co kto miał bo każdy o tym pisał przecież..
JAK ZWYKLE Adasio i Elvis potrafią zrobić oborę z każdego tematu. Wracając do tematu wątku to ja myślę że ciężko ocenić ile jest warte twoje auto bo nie znamy chistorii tego auta i stanu technicznego, dlatego to właściwie ty znasz odpowieć na pytanie jakie zadałeś. Porównując siebie i jak ja będę sprzedawał swoje e38 to będzie jedno z droższych na allegro bo w moich oczach to auto będzie warte tej ceny, a że będzie wisiało pół roku na allegro lub więcej to moja sprawa i tyle. Ciśnienia nie masz więc za bescen ja bym nie sprzedał (chyba że masz coś do ukrycia) choć są ludzie którym 10 tyś w lewo czy prawo nie robi różnicy, ale tacy ludzie raczej nie zakładają takich tematów (bez urazy) pozdrawiam :)
Jasne, że tak:) Gdyby 10000 było dla mnie niczym to wystawiłbym za 50000 i dzisiaj go sprzedał:D
Więc w sumie to wiesz ile chcesz za auto i słuchał bym raczej swojego sumienia, a nie kolegów :) bo to nie paczka fajek.
http://newnation.sg/wp-content/uploa...popcorn-3D.gif
Euro, podeślij zdjęcia swojego auta na PW i ostateczną cenę za jaką byłbyś skłonny je oddać.
W nieodpowiednie tematy wchodzisz :) Jest grupa ludzi, która schematowo odpisuje , jest też grupa ludzi która zakupiła sobie tablety i zamiast czytać skład chemiczny domestosa w kiblu to loguje się na forum i wrzuca kilka demoralizujących opinii.
Ale też trzeba na niektóre sprawy popatrzeć z dystansem.