Nie obraź się, ale z takimi fotami to ciężko będzie dostać się do kalendarza... Dlaczego masz 2 różne żarówki? I coś chyba nie halo z prawą nerką
Wersja do druku
Nie obraź się, ale z takimi fotami to ciężko będzie dostać się do kalendarza... Dlaczego masz 2 różne żarówki? I coś chyba nie halo z prawą nerką
Fotami jak fotami ale z autem :D
Z najbrzydszego auta, można na fotce zrobić perełkę, jeśli masz umiejętności ;)
witam kolege, ladne autko pokaz fotki srodka
jestem ciekawy dlaczego kazdy tak krytkuje nieswoje samochody? czy to z allegro czy jak ktos sie przedstawi, zalosne to jest, bo nerka jest krzywa? (zatrzask) ludzie to jest zaden problem zrobic.. bo zarowka jest innego koloru? dziecko moze zmienic
no ale zapomnialem, to jest forum 7er.pl :D w dodatku kazda osoba ktora ma cos zlego do powiedzenia lub chce poprostu obrazic dana osobe, wiadomo ze jego wozidlo to 100% igla i ona moze WSZYSTKO.
Oj tesknie za tym forum sprzed 3-4lat :)
Kolega pisal o kalendarzu i chcial by umiescic swojego IL-a w nim,dodal foto ktore nijak ma sie do kalendarza,skoro tesknisz za starym forum to wroc do starych zdjec ktore byly proponowane do kalendarza,zdjecia i samochod musza byc piko bello :) nawet mozna podretuszowac ;) nikt nikogo nie chce i nie obraza a konstruktywna krytyka ma na celu pokazanie co ewentualnie trzeba by poprawic aby bylo foto do kalendarza!ja wiem ze moj samochod nie za bardzo jeszcze nadaje sie do kalendarza bo musze go dopracowac wiec nie wychylam sie z pierwszymi lepszymi fotami twierdzac ze mogly by byc kalendarzowe :) trzeba IL - dopiescic i to mialy pokazac komentarze
Czytanie ze zrozumieniem się klania... KOLEGA , który zalozyl ten temat wyszedł z pomysłem o szybsze zrobienie kalendarza i nawolywal do WSZYSTICH o robienie fotek. Gdzie macie zdanie, które wskazuje, ze wlasnie te foty sa na kaledarz i te foty chce tam umiescic? Te zdjęcia wkleił na prosbe Adasia i widać, ze zrobil to na szybko, bo po prostu miał je "pod reka" ... Od razu poszla krytyka w strone zdjęć i jego auta, a smiech z jego nerki jest bardzo na wyrost ^.- Troche krzywo siedzi, ale bez przesady :confused: