witam, mam pyt, odbieram tv czarno biało czy to usterka tv czy norma , dodam ze navi mam w kolorze, wyswietlacz tez, . 2. pyt- jak zdobyc aktualna płyte mape do navi do mojej bmw, pozdrawiam .
Wersja do druku
witam, mam pyt, odbieram tv czarno biało czy to usterka tv czy norma , dodam ze navi mam w kolorze, wyswietlacz tez, . 2. pyt- jak zdobyc aktualna płyte mape do navi do mojej bmw, pozdrawiam .
Tv powinno być też w kolorze. Musisz pokombinować w ustawieniach tv.
dostrajałem na programach, i czarno -biało, chyba bez serwisu tego nie zrobie, wyglada jakby był słaby sygnal na tv/ ? ale dzieki
Nie chce zakładać tego samego posta wiec nawiąże rozmowę tu. Mianowicie chodzi mi o tą telewizję analogową w E38. Czy ten tuner DVB-T był też seryjnie montowany w E38? Nie mogę znaleźć ale wydaje mi sie że na realoem coś kiedyś wyczytałem. Jak w ogóle wygląda sprawa podłączenia i odbioru telewizji cyfrowej w 7emie?
faraon, ustaw sobie region Czechy albo Rumunie i powinno śmigać w kolorze
dzieki Roberto spróbuje zobaczymy czy zadziała,
hmm.. że tak powiem - co z tego że odbierają ... skoro i tak w trakcie jazdy nie moge sobie nic oglądać (na miejscu pasażera oczywiście..) bo instrukcja umieszczona na forum odblokowania TV podczas jazdy... nie działa w Robertowej e38..
Odgrzebie nieco temat...
Czy ktoś już montował konwerter cyfrowo->analogowy do auta???
Albo chociaż widział lub wie gdzie są dostępne takie na 12v
Mapa zasięgu stale się zmienia a w analogowym TV buni ciągle szumy z 3ma kanałami:D
+Link do mapki:
http://cyfryzacja.gov.pl/Mapa,zasiegu,30.html