Witam i pozdrawiam z WLKP !!!
Wersja do druku
Witam i pozdrawiam z WLKP !!!
Witam i Pozdrawiam ;)
Witam i życze powodzenia :)
czesc
czuje sie w obowiazku przywitac jeszcze raz, jako ze od poniedziałku jestem wlascicielem przepieknej czarnej 735 z 95roku. Autko zostalo sprowadzone z niemiec w 99 roku, silnik z 3l zmieniony na 3,5l mam zaswiadczenie rzeczoznawcy itd. Autko bardzo ładnie utrzymane, perełka wsród 7 z tego rocznika :D lakier jak nowka, silnik wg. własciciela bierze ok 0,5l oleju od wymiany do wymiany, posiada podtlenek LPG :cool: Kupiłem od starszego Pana w PL ktory smigał nia 7 lat, widac ze nie zalowal pieniedzy na auto bo jest utrzymane wysmienicie, skora (podobno rodzaj zadko spotykanej), lakier, wszystko jak nowe! Po za tym sprzedajacy był fair bo powiedzial ze do roboty sa przednie hamulce (tarcze) a z tylu klocki. Jak sie okazalo u mechanika mial racje po za tym wszystko sprawne.zrobil remont skrzyni za 5.000zł i skrzynia chodzi jak nowa, nie czuc ze zmienia biegi ;D Auto ma przejechane 160.000km!! jestem w stanie uwierzyc ze to prawdziwy przebieg sadzac po stanie auta, silnik przykurzony nie wypucowany. Za kazdym razem jak jade moim nowym nabytkiem nie moge sie nadziwic ze to auto praktycznie nie jedzie tylko plynie. Stoi na ori felgach 16". Nie ma co prawda jakiegos super wypasu ale dla takiego stanu auta niemalze kolekcjononerskiego warto bylo go kupic. Jak poprawi sie pogoda od razu wrzuce jakies foty, teraz stoi trosze przybrudzona :razz:
Gratuluję !! :D
Gratki ;D
Witam.
Rąsia-gratuluje nabytku i z niecierpliwością czekam na fotki( chyba nie tylko ja :] )
Pozdrawiam ;)