-
W 24 letnim E32 wszystko nie jest pewne, zbieram info bo na początku wykluczyłem ez, co do miecza wlutuje nowe tranzystory gdyż kupując drugi może niedługo padnąć sprawdzę mu też wtyczkę i styk,
ez sprawdzę napięcie na wtyczce, jeśli będzie to znaczy że ez walnięte i ewntualnie przebadam je na sucho, w panelu mam zamiar sprawdzić przejścia i rezystancje na pokrętłach więcej nie wiem czy mogę coś sprawdzić :P,
a powiedzcie mi bo jest taka ewentualność że majster zepsuj już tam grzebał i podejrzewam że węże do ez mogą być podłączone w niewłaściwej kolejności mógł by mi ktoś zrobić fotke jak powinny iść, ponumerowanych węży i ponumerowanych przyłączy na ez ?
-
http://twrite.org/shogunnew/fixes/cl...Resolder_IHKA_ - na tej stronie masz rozwiazane wiekszosc problemow dotyczacych ogrzewania/wentylacji w bmw e32, sa zdjecia i porady jak np naprawic elektrozawory
-
wszystko i nic ;p, no mniejsza z tym w poniedzialek maszcze te paści na nowo.... trzeba to w koncu poskladac bo oc znika na darmo skoro sie nie jezdzi chociaz zrobilem nia z 50 km w tym tygodniu