Shadowline super!!! Z zewnątrz bardzo fajna, ale środek hm........?? nazwijmy to kwestią gustu, dla mnie NIE:(
Wersja do druku
Shadowline super!!! Z zewnątrz bardzo fajna, ale środek hm........?? nazwijmy to kwestią gustu, dla mnie NIE:(
Shadow zostawił bym na 100%...Szkoda trochę go ruszać. Autko wygląda super.pzdr.
z tego drewna za dużo nie wyciągnie,ale z gałką i podkładką wokół lewarka lepiej wygląda(wiem to po swojej,drewno mam takie samo),fele ładnie się prezentują ale musisz ją trochę obniżyć,jeszcze lepiej będzie wyglądać,jak już idziesz w chroma to dołóż spryskiwacze lamp na przód
Hmm nad tymi listwami rzeczywiście musze się zastanowić.. W każdym razie chromy mam w garażu. Co do drewna to chciałbym je jakoś odświeżyć, podoba mi się tak jak jest i szczerze mówiąc wole ta boazerie niż drewno na wysoki połysk.. Jutro kupie jakieś dobre pronto i sprawdzę czy cos zdziała :-P Rozumiem ze chodzi o obniżenie przodu?
niewiele:x
Masz kolego bardzo ciekawą konfiguracje, auto całe w serii,czarna,shadowline,sportsitze,manual,V8 masz z czego być zadowolony(zwłaszcza po zalożeniu tych felg)
Felunie na czarnej jeszcze lepiej wygladaja jak na srebrnej ;)!! Tylko troszke opony maja dziwny rozmiar. Tylne kolo ma teraz o 5cm wieksza srednice jak przednie. Powinno byc tyl 225/50 przod 205/55. Jak cos. Autko bardzo ladne i zostaw SL. Drewienko z polifta mogloby zagoscic. :o JEST DOBRZE
Z tymi oponami to mialem mala przeprawe bo nie mieli takich jak chcialem... Wolal bym zeby nie bylo takiego naciagu. Ale jeszcze z tym pokombinuje