A kobieta z dzieckiem poradzi sobie w tym TT? Nie jest za ciasno?
Wersja do druku
No chyba żartujesz....
Własnie nie, bo może też bym nad TT pomyślał jak przyjdzie czas ;)
Jakub, nie czytałem ale mam dwóch znajomków którzy mają BMW z tymi silnikami kilka lat i nic się nie dzieje. Więc nie wiem co z tą awaryjnością, może tak jak z E65 4.0D :p
Kobiecie trzeba dać się przejechać oba samochodami i niech sama decyduje w czym czuje się lepiej...
Laski to jeżdżą dziwnymi autami od Toyota Aygo 1,0 po Hummera wiec bądź mądry i dogódź babie :cool:
Też jestem zdania że w końcu ona tym będzie jeździć więc niech pojeździ i sama wybierze - a ja mogę zapłacić co najwyżej :D
Też jestem za tym żeby się przejechać najpierw. co do miejsca w TT to kierowca i pasażer mają go sporo, już nie przesadzajmy :p samochód prowadzi się świetnie. co do dziecka... z tyłu kanapa jest :D nawet na niej siedziałem podczas jazdy...mam 184cm, byłem zgięty w pół :p jeżeli dziecko będzie wożone z przodu to nie ma problemu. Jeżeli z tyłu, to może być ciężko... Ale to trzeba w praktyce sprawdzić. Ale rynek używanych TT jest bardzo ciężki i naprawdę trzeba mieć bardzo dobrze ogarnięty ten samochód żeby kupić coś ok.