Szkoda, że nie masz już 745i ale na pewno była to rozsądna decyzja z Twojej strony jeśli chodzi o koszta skoro się na nią zdecydowałeś. Mam nadzieję,że za rok albo dwa powrócisz do serii 7.
Wersja do druku
Szkoda, że nie masz już 745i ale na pewno była to rozsądna decyzja z Twojej strony jeśli chodzi o koszta skoro się na nią zdecydowałeś. Mam nadzieję,że za rok albo dwa powrócisz do serii 7.
Wszyscy ktorzy pisza ze zrobilem zle sami tez na codzien jezdza innymi autami a wyciagaja 7 na weekend . Mnie nie stac na 3 auta choc taki byl plan od poczatku . Ale jak policze koszta garazow ubezpieczen i podatkow to wyszedl bym na tym jak zablocki na mydle . Niestety nie bylo mnie stac na 730D choc bardzo chcialem kupic . Mam nadzieje ze zrobilem dobrze . Pzd
Ja też 7 nie latam na co dzień..Ogólnie nie musisz się żegnać -to że nie masz już auta takiego jak mieć powinieneś ;) nie znaczy że jesteś gorszy ;)-żart ;). Zaglądaj tu często !
Nie obrazając nikogo,ja zawsze powtarzam że nie sztuka kupić.Sztuką jest utrzymać auto.Zwłaszcza E65