-
a skad wiesz ze masz dobre zaworki? wymontowałes je i otwierałeś do środka?
-
zaworki wymontowalem podalem prad i sie domykal ten grzybek, a pozniej sprawdzilem ze w tej kostce ktora dochodzi do zaworkow nie ma pradu,(sa trzy przewody w kostce jeden masa jeden do jednego a drugi do drugiego zaworka). a wiec jak maja dzialac w aucie jak niema w kostce pradu, na bezpieczniku pod maska nr7 jest prad. a wiec gdzie go szukac ???????
-
nie spotakełem się z taką usterką (rozbieralem i naprawiamem zaworki, czyściłem jeżyka ale z brakiem prądu na kostce się nie spotkałem wiec nie mam w tym doświadczenia i nie pomogę - pozdr
-
OK a moze ogarniasz schemat tego tzn z panela wychodzi sygnal odrazu do zaworkow??? czy idzie przez JEZA ??? bo moze gdzies sie przewody przetarly. no albo panel.
-
witam wczoraj podmienialem panel sterujacy i nadal leci cieple powietrze z nawiewu. moze ktos ma pomysł gdzie jeszcze mam szukac ??????????????
-
Rozumiem że pod maską wszystko sprawne? W sensie sprężarka i cała reszta? Ja miałem na początku lata przypadłość, że wszystko działało, czynnik był, a z nawiewów leciało powietrze jak przy wyłączonej klimie. Co zassało z zewnątrz to puszczało do środka. Okazało się że padł pod maską zawór (przy podszybiu na dole), zamykający i otwierający ciepłe i zimne powietrze. No i oczywiście zawiesił się na pozycji zamkniętej dla klimy.
-
Czy moglibyście zrobić zdjęcie tych zaworków i zaworu na podszybiu? i gdzie one się znajdują?