Prawda jest taka ze skrzynia juz nie chodzi wogóle wiec szansa ze ozyje jest znikoma ! Po drugie u mnie niema nikt inpy ja sam tez nie mam ! Jade po skrzynie z tym samym numerem i wymieniam.
Wersja do druku
Prawda jest taka ze skrzynia juz nie chodzi wogóle wiec szansa ze ozyje jest znikoma ! Po drugie u mnie niema nikt inpy ja sam tez nie mam ! Jade po skrzynie z tym samym numerem i wymieniam.
Daj znac jak po wymianie . Oby to nie bylo nic z chlodnica bo w szybkimbtepie bedziesz kupowal 2 asb .
Sprawdź dobrze skrzynie czy będzie pasować, sam ogólny numer może być mylny. Sebek opisywał kilka razy który numer musi być dokładnie taki sam aby skrzynia pasowała.
Witam. Ja mam numer 1068010034 i z takim numerem kupiłem . Powiedzcie mi czym wypłukać tą chłodniczke oleju od skrzyni ? Jest jakis cud płyn do tego ?
Wystarczy jak przedmuchasz cisnieniem zwyklym powietrzem . Hmm a na dobra sprawe jak bedzie przytkana to nie mam pojecia jak sie za to zabrac ...
No !! Wreszcie jakis pozytyw !! Tzn ze bedzie pasowac bez kombinacji poprostu pojedzie ? Czy jakies komputery i sterowniki trzeba "przerabiac" ?
Skrzynia wymieniona zapier... jak ta lala ! Bez żadnych kombinacji wyjęte wyłożona i chodzi ! Jeżeli numer sie zgadza tak jak Sebek podpowiedzial nie trzeba żadnych "cudów " ! Adaptacja zrobiona i śmigamy :) Dziękuje wszystkim za podpowiedzi i pomoc ! Koniec.
Ile dałeś za skrzynie?
1650 zł z "dobrego źródła " :)