ADASIO tak się zapatrzyłeś na kierowcę że aż nr nie zapamiętałeś .... ;) Trzeba było nakręcić i dokładnie spisać nr wtedy wszystko było by jasne ;)
Wersja do druku
ADASIO tak się zapatrzyłeś na kierowcę że aż nr nie zapamiętałeś .... ;) Trzeba było nakręcić i dokładnie spisać nr wtedy wszystko było by jasne ;)
Hehe...a ja bym w takiej sytuacji gonił do upadłego...nawet na czerwonym..;)!! Chyba, że to była M-ka i nie dałeś rady ADASIO tym swoim longiem...:p
Tu nie o Love idzie :D:D:D
Prosze mi tu nie zaśmiecać tematu - tylko pomóc mi ustalić jak się zwie właściciel/ka tej 5er :confused:
miałem kiedyś sytuację że kupowałem samochód,stał w komisie i cena była kiepska a samochód bardzo fajny,spisałem num rej. ( oczywiście cały miałem ) marka model,kolor itp ( z kartki w komisie ) pojechałem do kumpla na komendę i za parę minut miałem właściciela :) potem odwiedziny w domu u niego 2 godz. i auto kupione 2300 zł taniej niż w komisie :D
A masz jeszcze tego kumpla??:D
tylko że ja pamietam poczatek tej tablicy a nie cały niestety:confused:
tak jak mówie szara/grafitowa 5er (e60) blachy SG 7....
jechała kobieta ale nie koniecznie musi przeciez ona być właścicielem
te info wg mnie powinno wystarczyć do ustalenia bo w końcu ile bedzie 5er na takich blachach z takim poczatkiem zGliwic??? 10?? nawet 20 niech będzie to dzień i objade wszystkie adresy
jak możesz coś pomóc to poprosze :)
...właśnie, KIEDYŚ. Są dwie bardzo ważne przeszkody, jeśli właściciel auta nie jest poszukiwany lub auto nie było użyte do przestępstwa...no i cena za takie wyszukanie. Jak się opłaca to jest możliwość odnalezienia.
ADASIO, jak cena nie gra roli ( jest drogo) to daj znać na PW.
Teraz muszą wpisać w kompa powód wyszukiwania danego kierowcy/numery rej.. i z tym jest właśnie kłopot.