Na któryś post zimą Zavoli przyjechał swoją e32 na felgach z e39 ,i sam narzekał jak to beznadziejnie wygląda. Zaczęliśmy dyskutować o kołach i powiedziałem mu ,że mam koła z mojej e32 15" i nie są mi potrzebne i mogę mu je sprzedać. Ustaliliśmy cenę 400 zeta i ,że w ciągu kilku dni mu je jakoś przywiozę bo nie mam ich na miejscu. Jak juz sie umówiliśmy na odbiór oczywiście sie okazało ,że Zavoli ma 150 zeta ,a miał mieć oczywiście 400 i zaczął xxxxxxx czy może mi dać resztę kasy w ciągu paru dni ,nawet określił dzień i tego terminu nie dotrzymał ,ostatecznie się rozliczył za koła z opóżnieniem. Tak sie złozyło ,że po założeniu kół znowu sie spotkałem z Zavolim i przyjechał na kołach ode mnie wziętych jeszcze nie zapłaconych ,zapytałem czy wszystko gra , powiedział ,że są superr jest mega zadowolony ,ale opony któreś "grają" ,ale to nie problem bo sobie już załatwił. Felgi były z mojej e32 ,absolutnie proste i w super stanie jak na 22lata ,generalnie były bez zarzutu z dekielkami itp ,mam gdzieś foty nawet.
Potem zaczął narzekać na wiele elementów w swojej e32 i padł temat radia ,bo miał jakąś totalną wiochę co wcale nie gra , miałem radio BECKERA trafic pro ,jakie kupiłem do mojej e32 ,ale w miedzy czasie znalazłem profesionala ,więc BECKERA mogłem się pozbyć. Powiedziałem ,że mam takie radio , powiedział ,że go interesuje i żebym je zabrał do auta bo chce je zobaczyć kupić. Ustaliliśmy cenę 300zeta , powiedział ,że ma słabo z kasą i czy może je zabrać i zapłacić w ratach ,jako ,ze za koła sie już wtedy rozliczył ,zgodziłem się na taki sposób roliczenia. Na spocie z BMW sport sie spotkaliśmy i mu to radio włozyłem do auta ,bo juz nie mógł wytrzymać jak to będzie wyglądać ,a druga sprawa myślę ,że by sobie z tym sam nie poradzil. Po zamontowaniu radia uciechy miał co niemiara ,nawet chłopaki z BMW sport sie śmiali. N adrugi dzeń ,albo nawet w ten sam napisał mi PW na tutejszym forum ,że jest mega zadowolony i ,że mi dziekuje ,że mu takie radio sprzedałem (mam oczywiście to PW).
W międzyczasie zapytał mnie o kable wysokiego napięcia do M30 , sprawdziłęm ceny kabli podałem paru producentów i zamówił u mnie kable BREMI ustalilismy cenę i mielismy czekam ,zaliczki nie brałem i teraz żałuję.
Wszystko było ok do czasu kiedy kable przyszły i dałem mu znać ,że są do odbioru ,napierw na PW ściemniał ,ze go nie ma ,że jak wróci ,ze to i tamto ,zwykłe ********nie. Więc jak zapytałem twardo o termin rozliczenia i odbioru kabli ,to zaczął wymyślać o krzywych kołach o zepsutym radiu itp i oczywiście mnie obrażać ,łącznie z tym ,że jak mnie spotka na drodze to mi zajrzy nawet pod każdy dywanik w aucie, to był pokaz mocy pana władzy .....
Potem mnie poprosił o nr konta żeby mi tę stówę przelać ,nr konta wysłałem ,ale do dziś kasy nie ma ,a deklarował jakiś termin przelewu nawet ..
Zavoli zapłaciłes za boczki bo nie miałęś wyjścia teraz pewnie tez tak będziesz robił bo nikt ci nie da ani grosza na termin bo na t nie zasługujesz.
Druga sprawa ,dostałeś ode mnie wszystko sprawne i wymyślanie ,że coś było nie tak jest po prostu prymitywne . Bo gdy cos nie gra mówi sie od razu i tak byś pewnie zrobił.
Podsumowywując nie będę komentował twoich opinii o mnie itp , bo mam gdzieś te twoje opinie , założyłem ten temat żeby ludzie wiedzieli jakie z ciebie XXXXXXXX i żeby i przestrzec przed interesami z tobą bo szkoda nerwów i tyle w temacie.