Czy to są te maty ???
http://allegro.pl/bmw-7-e65-e66-mata...219383024.html
Edit:
Matę już załatwiłem po dobrych pieniążkach w Silesiaparts z rabatem dla 7er :D
Teraz szukam tapicera z moich okolic, który wymieni matę. Może polecicie kogoś ?
Wersja do druku
Czy to są te maty ???
http://allegro.pl/bmw-7-e65-e66-mata...219383024.html
Edit:
Matę już załatwiłem po dobrych pieniążkach w Silesiaparts z rabatem dla 7er :D
Teraz szukam tapicera z moich okolic, który wymieni matę. Może polecicie kogoś ?
Witam,
z zakupem maty się jeszcze wstrzymałem i mam do Was jedno pytanie. Dzisiaj wsiadłem do auta, zapiołem pas, a obok siadła żona i nie zapieła pasa. Po przejechaniu pewnej odległości wyświetlił się komunikat, że jest nie zapięty pas. Żona zapięła pas i komunikat zgasł, czyli mata widziała że jest ktoś na siedzeniu. Czy po takim czymś można wnioskować, że nie jest to problem maty ? Jeżeli tak, to gdzie szukać usterki, może w kostkach połączeniowych lub gdzieś indziej ? Co sądzicie o tym ?
Pozdrawiam
zbijar
Tapnięte z mojego GT-I9300
To jest pierwszy objaw padania maty. Wkrótce będzie coraz gorzej. Sama się nie naprawi na długo. Jak pojawia się błąd to znaczy że się już naderwała.
popatrz pod siedzenie na kostki ,styki itd
ja w e38 też miałem z tym problem i spiałem na krótko dzięki jednemu patentowi tu podawanemu i temat zamknołem ostatecznie
Zakup maty nie gwarantuje (przynajmniej w nieskończoność) że błąd nie powróci za jakiś czas
Na dowod powiem tylko ze kolega w e60 nacieszyl sie sprawna mata 2 miesiace a wydal na naprawe w servisie kupe kasy .
Dzięki za sugestie. Popatrzę na te kostki. Jeżeli chodzi o koszty nowej maty nie są przerażające. Przeraża mnie tylko wymiana, aczkolwiek Michał z Silesiaparts powiedział, że mata jest chyba z pianką więc jeżeli trzeba będzie wymienić, to może nie będzie aż tak strasznie :-)
Odgrzewam temat. Chciałem założyć emulator ale na Alledrogo są tylko do wersji europejskich. Czy ktoś z Was ma namiary gdzie mogę kupić emulator maty ale do wersji USA ?
Wykodować ncs. Nie potrzeba emu.
Jestem laikiem w ncs i nie mam na stanie takiego urządzenia. Czy po wykodowaniu w razie stłuczki poducha pasażera również wystrzeli ?
Tak wystrzeli, wtedy będzie tak jak by caly czas ktoś siedział.