-
Już mi się udało doczytać innego posta w innym temacie i również podpinam się pod wypowiedzi poprzedników. Kolego z 'debilami' nie piszesz bo pisząc takie tematy to chyba za takich nas bierzesz... Sam wpadasz we własne dołki .... A kask miałeś na głowie podczas tej 'stłuczki'?? Dobrze że trafiłeś na kolegę ...Żałosne...
-
No to ubezpieczalnia ma juz dowod na wymuszenie,Ty sie modl zeby admin temat zamknal i posty usunal:smile:
-
Seria 7 nie jest dla każdego..
-
A co ja będę zamykał.
Zrobiłem Print Screeny tego tematu i tego drugiego i jakby co to bedzie dowód dla Policji i Ubezpieczyciela.
Jak ktoś nie jest w pełnio władz umysłowych to juz jego wina.
Dałem na 1 tydzień nagrody na przemyslenie.
-
Pytasz ile możesz dostać sądzę że ze 3-5 lat może w zawieszeniu na 2:mad:
-
Wielką głupotą jest pisać takie rzeczy na forum, przecież ktokolwiek stąd może napisać meila do PZU, że BMW 730D które będzie żądać pieniędzy za szkody specjalnie ustawiło stłuczkę.. A oni już na 100% znajdą kto to jeśli tylko się do nich zgłosi, zeby nie wypłacić kasy oszustowi.
-
Ja jednak myślę, że to prowokacja, bo nikt o zdrowym rozumie i chęci naciągania prawa by się tak nie podłożył.
Oczywiście nie pochwalam takich zachować, wszyscy na tym tracimy.
-
Najgorsze w tym wszystkim jest robienie nas w ....ja perfidnie i z myślą że nikt z nas nie domyśli się jak to było . Najlepsze stwierdzenie : ''całe szczęście że to był mój kolega'' mnie rozwaliło.
-
-
Tego jeszcze nie grali ...
:faint: