Podpisuję się pod tym postem. Też jestem zdania że musi się podobać właścicielowi auta. Osobiście wolę oryginał i tak zostawiam, żółte :DCytat:
Zamieszczone przez radoshb
Wersja do druku
Podpisuję się pod tym postem. Też jestem zdania że musi się podobać właścicielowi auta. Osobiście wolę oryginał i tak zostawiam, żółte :DCytat:
Zamieszczone przez radoshb
:hah: powiem ci ze tak samo ja moglbym powiedziec o tobie..skoro kupowales e38 przed FL to czemu wkladasz lampy od wersji po FL ? nie stac cie bylo na e38 po FL ? :DCytat:
Zamieszczone przez ArekLand
ja mialem ori z bialym kierunkiem i zrobilem na zolty bo taki mam gust ;)
tego typu porownania sa bez sensu...
pamietajmy ze ile ludzi tyle wersji ;)
dokładnie... ja takze mam ori yelow i to moje auto.. jet ori jak z fabryki... :D i tak zostanie...
PS chyba, że rafi sie ori komplet white... :D całe auto... :cool:
Witam panowie ja mam większy problem. Chodzi o to, że wczoraj kupiłem nowe lampy tył po fl z pomarańczem zamontowałem i wyskakuje błand na kompie tam gdzie są liczniki co jest powodem ?
Ale jaki błąd?????
Damias przed przykrceniem lampy musisz wyjąć (przekręcają się w tradycyjny sposób) wszystkie oprawki żarówek a po przykrcęniu powkładać je,już od wewnątrz bagaznika.Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Szkoda zeprędzej nie pisałeś bo jakis miesiąc temu zbyłem ori kryształki z pomarańczowym kierunkiem.
CHECK BRAKE LIGHTS
CHECK REAR FOTLIGSHT S
COŚ TAKIEGO
A świecą Ci? Może żarówki juz stare. Chociaż ja jak wymieniłem wszystkie żarówki to i tak co jakiś czas mam CHECK BRAKE LIGHT ale wszystko świeci. Jak kilka razy się zapali stop to błąd znika. Tak jakby sie żarówka musiała nagrzac albo coś.
Ok dzięki za rade. :)
ja bym poszukał ciężko bo ciężko ale się da, ori kryształki ale z białym kierunkiem sam na takie teraz poluje