szkoda tylko że amerykaniec :) silnik na plus i wcale nie taki paliwożerny
Wersja do druku
szkoda tylko że amerykaniec :) silnik na plus i wcale nie taki paliwożerny
Dla mnie nie szkoda, że amerykaniec. Właśnie szukałem amerykańca.
bo przykładowo fotel pasażera ma brak jednej funkcji takie widzi mi się:) no i szkoda że long a kanapa z tyłu nie jeżdżona, a po vinie z carfaxu żadne kwiatki nie wyszły??
Chłopie co Ty bredzisz???
to, że z jednej strony mam 3 przyciski (grzanie ,wentylacja,masaż) a z drugiej tylko 2 to nie jest to że auto jest wadliwe tylko taka opcja i tak jest celowo zrobione
szkoda że long??? - no nie mam pytań :D chłopie a siedziałeś, jechałeś, widziałeś kiedyś z bliska takie auto?
chyba nie skoro piszesz takie rzeczy, a kanapa nie musi być jeżdzona, wystarczy że jest i w odpowiednich czasach się przydaje - niekoniecznie zapewniam Cie do jazdy :D
Widze, że myślisz stereotypami typowymi dla ludzi mających bardzo wąskie pojecie w temacie - auto z Ameryki to wypadek,gradobicie, powódz i atak zmutowanych królików i Godzilli - litości prosze, że takie auta sprowadza sie do PL ( a robi się to bo w PL wyklepie się i z przystanku z pod Berlina ładne 7) nie oznacza że tylko takie auta z USA ściągane sa do PL
Adasio zapomniałeś o Krwiożerczych POMIDORACH ;)
Koniec off topic
Pięęęęekna
Adasio tak się składa że mam longa z belgi więc o czym Ty mi piszesz.... a szkoda że long źle odebrałeś bo napisałem że szkoda że auto jest longiem ze zwykłą kanapą....
Ale przecież wersje wyposażenia czy w USA czy w EU mozna było konfigurować więc dało się zamówic co kto chciał
a z tym longiem to juz teraz jasne hahah