A ja na początek polecił bym coś przednionapędowego mocne auto + tylny napęd+mały budżet(przestarzałe systemy kontroli trakcji )+młody człowiek= nieszczęscie :(
Wersja do druku
A ja na początek polecił bym coś przednionapędowego mocne auto + tylny napęd+mały budżet(przestarzałe systemy kontroli trakcji )+młody człowiek= nieszczęscie :(
Powiem tak niema się co nakręcać czy ford czy Bmw czy coś innego,sam przyszły driver powinen sam dokonać można kupić cwane japońskie sportowe,czy sedana,kombi czy ,,starszej epoki BMW mercedesa itd,,podpytaj młodego w jakim aucie siebie widzi bo pomysłów będzie tyle co upodobań:D
ja jeszcze audi a6 c4 bym polecił lub E34 jakieś 2.5 24v, nie wiem czy by mu się widziało kombi ponieważ jest jeden dosyć pewny egzemplarz ale to daleko od was i do tego 3.0 v8 w gazie :P
Znajomy sprzedaje właśnie E39 1997, technicznie w 100% sprawny bez usterek. 2.0 z instalacją gazową. Nie jako handlarz, nie dla tego że coś z nią nie tak. Po prostu właśnie kupił 7er i sprzedaje swoj 5tkę którą jeździł i utrzymywał nonstop. Chce za nią właśnie 7tys.
dobrze mówimy o zadbanym egzemplarzu co to znaczy?Silnik,skrzynia,zawieszenie ok,auto kompletne z ładnym lakierem,wnętrzem z normalna historią mówcie co chcecie za 7 koła będą to egzemplarze z dolnej półki e39 możecie mi pokazać ogłoszenia z takim e39 do 7 tyś ja wam pokaże jak wygląda zadbane e39:D e36 można kupić za 3.5 tys a zadbane kosztuja znacznie wiecej tak jest z kazdym modelem
Znam ten samochód przez ostatnie bodajże 8 lat i wiem co i jak było przy nim robione. Zadbany to też nie znaczy ideał, nie wiem po co taką burzę robisz skoro wszyscy wiedzą że za 7tys nie kupisz auta nowego.
Jeśli rodzice mają finansować synkowi wóz i mają na to 7 tys. to proponuję kupić auto za 5 tys. a resztę zostawić na późniejszy serwis. Jeśli całkowity budżet na wszystko to 7 kafli to 7er to raczej zły wybór z uwagi na koszty. Z BMW w tych cenach ja zastanawiałbym się pomiędzy E34 a E36...
Poza tym taka stara maszyna z dużym silnikiem bez setek systemów bezpieczeństwa to dobra szkoła, tak sądzę. RAW POWER!!!!
z zadnym z was bym się nie zgodził, jakbym chciał kupić auto to nie kupiłbym tego które mi sie nie podoba a ktoś mi doradza. Wołałbym podać swoje typy i spytać kogoś obeznanego co o nich sadzi. To tak jakbyście chcieli na początek 3er a ktoś wam wciska ze panda będzie lepsza bo nowsza