Pakiet BBS'a tylko felgi RD.
Wersja do druku
Ten sam sprzedawca wystawiał na licytacji i zakonczył ją sobie ot tak przy 8600... także tutaj zmyłki nie ma - dobrze wie za ile chce puścić.
Co do felg RD są takie do sprzedania już dłuższy czas - Remotec sprzedaje.
Ten prawdziwy Kaczy?:Dczy podszywany:D
Tak naprawdę to wygrałem aukcję za 8400, tyle że słabo się znam na BMW 750. Potrzebowałbym fachowej opinii. To była aukcja, która przed długi czas zjeżyła mi włosy, nie wiem czy nie opisać to jako orgazm. A jeszcze nie słyszałem uruchomienia silnika :)
Hmm ale o co dokładnie chodzi w tym temacie? Kupiłeś auto? Nie kupiłeś? Samochód dalej jest do kupienia na alledrogo. Nie kumam.
A może to jegomość z tematu " Ku przestrodze" ;)
Też się dziwie, że jeszcze nie zakończył tej drugiej aukcji. Może czeka na lepszą okazję, wstępnie jesteśmy umówieni że mogę się zgłosić po odbiór od środy. Napisał, że będzie dostępny (tłumaczę sobie to świętami). Czytałem o tym "ku przestrodze", nieźle nawywijał gimbus. Myślę, że trzeba spróbować dopiąć transakcji. Z drugiej strony trochę mi to zajeżdza, bo ja sprzedając samochód za 15k musiałbym być mocno przyciśnięty żeby obchnąć za 8,4k. Albo coś jest nie tak i koleś milczy.