Szukaj, bo tego to lepiej sobie darować..
Wersja do druku
Szukaj, bo tego to lepiej sobie darować..
http://allegro.pl/bmw-e65-745i-prywa...128953583.html
Podjadę w piątek to obejrzeć , ktoś coś widzi szczególnego ? jakieś komentarze ?thx z góry
moja ocena
PLUSY;
- kolor
- dobry wypasik foteli w przodzie
- drewno w połysku
- ładna tapicerka - jednak trudna w utrzymaniu w stanie idealnym
- motor - 745 chyba najlepszy do tego autka
MINUSY;
- kierunkowskazy - tył przód białe a środek pomarańcz - wyglada to .... na szczęście doprowadzenie do porządku to kwestia 20 min i pare zł
- 2002 rok czyli przed upgrade elektroniki
- brak grzanej kierownicy
OCENA KOŃCOWA;
mnie autko się podoba, ładny kolor nadwozia fajnie sie komponuje ze środkiem co tworzy mega ładna bryke, wypas średni ale za kwote jaką chce sprzedający i rok nie ma co sie cudów spodziewać, obligatoryjne sprawdzenie auta na stacji diagnostycznej oraz miernik lakieru i wnikliwe oko i komp przy ogledzinach
w skali od 1 do 10 daje mu 7
jak bedzie wszytko ok to kupowac nie żałować :)
ta już lepsza od poprzedniej, no ale w ten przebieg to ja nie wierze, nie po tak wytartej kierownicy ( no chyba ze ktoś miał szorstkie ręce) poproś o zdjęcia fotela kierowcy bo celowo pewnie ich nie umieścił, szkoda ze nie ma Dynamic Drive, ciekawe czy rurka zrobiona i uszczelniacze......
Jest piękna, zawsze chcialem taka E65, 4.5 w takim configu ;) Bajka taki wóz za 35tys zł. Pytanie jak wyglada mechanicznie i przeszłością wypadkową.
Jak dla mnie to dziwne są te fotele przednie.
Na panelu jest grzanie,wentyle i masaże więc niby komforty...
Ale jak widać nie są łamane w połowie :/
Ale na panelu sterującym opcja łamanie chyba nie jest aktywna?
Po raz pierwszy widzę taka konfigurację.
Może dołożony sam panel ?
@Bezi
taka egzotyczna kombinacja istniała - tylko prawie nikt jej nie brał.
Brak komfortów to jeden z największych minusów.
Do sprawdzenia na pewno autentyczność przebiegu + uszczelniacze + rurka ...
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=127319 temat o tym aucie
Nie wiem czemu ale tak się przyzwyczaiłem do roletek na tyle że teraz auto bez nich to by mi trochę przeszkadzało... Reszta luzik czy coś jest czy nie ma ... ;) Ps. Adasio zapomniałeś o nich w ''-'' :cool: